Σύνδεση Πλυντηρίου Πιάτων ή Ρούχων ( Τοποθέτηση – Εγκατάσταση )

Χρειάζεσαι σύνδεση πλυντηρίου πιάτων ή ρούχων; Αγόρασες πρόσφατα την καινούργια σου συσκευή ή μήπως μετακόμισες; Όποιος και αν είναι ο λόγος που χρειάζεσαι σύνδεση πλυντηρίου πιάτων ή ρούχων, υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να ξέρεις.

Σύνδεση Πλυντηρίου από 20 ευρώ

Για την άμεση εξυπηρέτηση σας καλέστε μας στο τηλέφωνο 211 2140562

Η σύνδεση πλυντηρίου πιάτων ή ρούχων αποτελεί μία πολύπλοκη διαδικασία που αν δεν πραγματοποιηθεί σωστά μπορεί να στοιχίσει την ομαλή λειτουργία του. Γνωρίζοντας τη σημασία και διευκόλυνση που σου παρέχει το πλυντήριό σου, συγκεντρώσαμε όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να γίνει σωστά η τοποθέτηση – σύνδεση πλυντηρίου και να εξασφαλίσεις τη μέγιστη απόδοση της συσκευής σου.

ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟΡΙΑ Ή ΕΡΩΤΗΣΗ

Σύνδεση Πλυντηρίου Πιάτων

Τα πλυντήρια πιάτων χωρίζονται σε δύο βασικές κατηγορίες – εγκατάσταση κάτω από το νεροχύτη και τοποθέτηση πάνω στον πάγκο. Εκείνα που είναι τοποθετημένα κάτω από το νεροχύτη είναι εξοπλισμένα με ειδική αντλία εκκένωσης για το νερό, το οποίο επιτυγχάνεται μέσω ενός σωλήνα.
Η αποχέτευση βρώμικου νερού στο πλυντήριο βρίσκεται κάτω από το σημείο εξόδου του. Αυτό προσδιορίζει και την τοποθέτηση μιας τέτοιας αντλίας ως απόλυτη. Τα πλυντήρια πιάτων που τοποθετούνται πάνω από τον πάγκο, έχουν ελεύθερη ροή του νερού προς τις αποχετεύσεις και θα πρέπει να σταθεροποιηθεί τέλεια και να εγκατασταθεί πιο χαμηλά από το πλυντήριο. Ο λαστιχένιος σωλήνας για την έξοδο του νερού πρέπει να είναι σωστά τοποθετημένος και να μην τσακίζει ή λυγίζει κατά την αποστράγγιση του πλυντηρίου. Εάν συμβαίνει κάτι από τα παραπάνω τότε θα έχει σαν αποτέλεσμα την κακή αποροή ή το φράξιμο του σωλήνα αποχέτευσης.
Ενδεικτικά μερικές από τις μάρκες που αναλαμβάνουμε να εξυπηρετήσουμε είναι : Bosch, AEG, Ariston, BlueSky, Brandt, Candy, Electrolux, Eskimo, Hotpoint, Indesit, Whirlpool, LG, Miele, Neff, Pitsos, Morris, Kuppersbusch, Siemens, Zanussi, κ.ά.

Τοποθέτηση πλυντηρίου πιάτων ή ρούχων και ευθυγράμμιση

Το πλυντήριό σου πρέπει να είναι καλά στερεωμένο και να μην έχει καμία κλίση, διαφορετικά μπορεί να προκληθούν σημαντικές δυσλειτουργίες στη λειτουργία του. Ιδιαίτερα για την εγκατάσταση εντοιχισμένου πλυντηρίου πιάτων, πέρα από τη βοήθεια του ηλεκτρολόγου είναι πιθανό να χρειαστείς και την βοήθεια ενός ξυλουργού που θα σου εξασφαλίσει με ακρίβεια τη σωστή επαφή του πλυντηρίου με τα ντουλάπια και τον πάγκο σου.

Ελέγξτε τις τιμές μας για την σύνδεση πλυντηρίου πιάτων ή ρούχων.
Η τεχνικοί μας προσφέρουν επαγγελματικές συμβουλές για την επιλογή πλυντήριο πιάτων.

Εγγύηση για την τοποθέτηση πλυντήριο ρούχων ή πιάτων για την σωστή εγκατάσταση της μονάδας.
Μαζί με τη σύνδεση με τα υδραυλικά της μονάδας γίνεται και σύνδεση με το δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας. KATICON.GR. στέλνει έμπειρους και εκπαιδευμένους ηλεκτρολόγους οι οποίοι εξασφαλίζουν την ασφαλή σύνδεση του κάθε πλυντηρίου.

Εγκατάσταση πλυντήρια ρούχων και πιάτων 2
Εγκατάσταση πλυντήρια ρούχων και πιάτων Αθηνα
  • Η σωστή εγκατάσταση πλυντηρίου πιάτων ή ρούχων είναι ιδιαίτερα σημαντική για την μακροζωία της οικιακής σας συσκευής και για την αποφυγή κάποιας μελλοντικής βλάβης.
  • Η επισκευή κάποιας βλάβης του πλυντηρίου πιάτων, ύστερα από λανθασμένη εγκατάσταση, μπορεί να στοιχίσει περισσότερα χρήματα από την τοποθέτηση.
  • Η τοποθέτηση πλυντηρίου πιάτων ή ρούχων στο κατάλληλο σημείο είναι ιδιαίτερα σημαντική, έτσι ώστε να μην επηρεάζεται από τις υπόλοιπες οικιακές συσκευές που υπάρχουν στον χώρο σας. Μία κακή εγκατάσταση μπορεί να προκαλέσει βλάβη ή βραχυκύκλωμα.
Εγκατάσταση πλυντήρια ρούχων και πιάτων 1
Εγκατάσταση πλυντήρια ρούχων και πιάτων
Εγκατάσταση πλυντήρια ρούχων και πιάτων 3
Εγκατάσταση πλυντήρια ρούχων και πιάτων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.