Αρχική Υδραυλικές εγκαταστάσεις Σύνδεση Πλυντηρίου Πιάτων ή Ρούχων ( Τοποθέτηση – Εγκατάσταση )

Σύνδεση Πλυντηρίου Πιάτων ή Ρούχων ( Τοποθέτηση – Εγκατάσταση )

461
0

Σύνδεση Πλυντηρίου Πιάτων ή Ρούχων ( Τοποθέτηση – Εγκατάσταση )

Χρειάζεσαι σύνδεση πλυντηρίου πιάτων; Αγόρασες πρόσφατα την καινούργια σου συσκευή ή μήπως μετακόμισες; Όποιος και αν είναι ο λόγος που χρειάζεσαι σύνδεση πλυντηρίου πιάτων ή Ρούχων, υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να ξέρεις.

Η σύνδεση πλυντηρίου πιάτων αποτελεί μία πολύπλοκη διαδικασία που αν δεν πραγματοποιηθεί σωστά μπορεί να στοιχίσει την ομαλή λειτουργία του. Γνωρίζοντας τη σημασία και διευκόλυνση που σου παρέχει το πλυντήριό σου, συγκεντρώσαμε όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να γίνει σωστά η τοποθέτηση πλυντηρίου και να εξασφαλίσεις τη μέγιστη απόδοση της συσκευής σου.

Σύνδεση Πλυντηρίου Πιάτων

Τα πλυντήρια πιάτων χωρίζονται σε δύο βασικές κατηγορίες – για εγκατάσταση κάτω από το νεροχύτη και πάνω από τον πάγκο. Εκείνοι που είναι τοποθετημένα κάτω από το νεροχύτη, εξοπλισμένο με μια ειδική αντλία εκκένωσης των λυμάτων να στραγγίξει. Αυτό γίνεται μέσω ενός σωλήνα.
Το επίπεδο του νερού στη μονάδα είναι κάτω από το σημείο εξόδου του καναλιού για βρώμικο νερό. Αυτό προσδιορίζεται και η τοποθέτηση μιας τέτοιας αντλίας ως απόλυτη πρέπει. Τα πλυντήρια πιάτων τοποθετείται πάνω από τον πάγκο, έχουν ελεύθερη ροή του νερού προς τις αποχετεύσεις και θα πρέπει να σταθεροποιηθεί τέλεια και να εγκατασταθεί πάνω από το σημείο του καναλιού, είναι επιθυμητό το νερό λαστιχένιο σωλήνα εξόδου να είναι σωστή και δεν θα λυγίσει κάτω από το σημείο καναλιού. Αν είναι δυνατόν να πάρει ένα τέτοιο «κοιλιά» του σωλήνα, τότε υπάρχει κατατεθεί αποβλήτων και αργά ή γρήγορα θα φράξουν το σωλήνα.
Ενδεικτικά μερικές από τις μάρκες που αναλαμβάνουν να εξυπηρετήσουν είναι η σύνδεση πλυντηρίου πιάτων Bosch, AEG, Ariston, BlueSky, Brandt, Candy, Electrolux, Eskimo, Hotpoint, Indesit, Whirlpool, LG, Miele, Neff, Pitsos, Morris, Kuppersbusch, Siemens, Zanussi, κ.ά.

Τοποθέτηση πλυντηρίου πιάτων ή ρούχων και ευθυγράμμιση

Το πλυντήριό σου πρέπει να είναι καλά στερεωμένο και να μην έχει καμία κλίση, διαφορετικά μπορεί να προκληθούν σημαντικές δυσλειτουργίες στη λειτουργία του. Ιδιαίτερα για την εγκατάσταση εντοιχισμένου πλυντηρίου πιάτων, πέρα από τη βοήθεια του ηλεκτρολόγου είναι πιθανό να χρειαστείς και την βοήθεια ενός ξυλουργού που θα σου εξασφαλίσει με ακρίβεια τη σωστή επαφή του πλυντηρίου με τα ντουλάπια και τον πάγκο σου.

Ελέγξτε τις τιμές μας για την σύνδεση πλυντηρίου πιάτων ή ρούχων.
Η τεχνικοί μας προσφέρουν επαγγελματικές συμβουλές για την επιλογή πλυντήριο πιάτων.

Εγγύησης για την τοποθέτηση πλυντήριο ρούχων για την σωστή εγκατάσταση της μονάδας.
Μαζί με τη σύνδεση με τα υδραυλικά της μονάδας γίνεται και σύνδεση με το δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας. KATICON.GR. στέλνει έμπειρους και εκπαιδευμένους ηλεκτρολόγους οι οποίοι εξασφαλίζουν την ασφαλή σύνδεση του κάθε πλυντηρίου.

Εγκατάσταση πλυντήρια ρούχων και πιάτων 2
Εγκατάσταση πλυντήρια ρούχων και πιάτων Αθηνα

 

  • Η προσεκτική εγκατάσταση πλυντηρίου πιάτων είναι ιδιαίτερα σημαντική για την μακροζωία της οικιακής σας συσκευής και για την αποφυγή κάποιας μελλοντικής βλάβης.
  • Η επισκευή κάποιας βλάβης του πλυντηρίου πιάτων, ύστερα από λανθασμένη εγκατάσταση, μπορεί να στοιχίσει περισσότερα χρήματα από την τοποθέτηση.
  • Η τοποθέτηση πλυντηρίου πιάτων ή ρούχων στο κατάλληλο σημείο είναι ιδιαίτερα σημαντική, έτσι ώστε να μην επηρεάζεται από τις υπόλοιπες οικιακές συσκευές που υπάρχουν στον χώρο σας. Μία κακή εγκατάσταση μπορεί να προκαλέσει βλάβη ή βραχυκύκλωμα.
Εγκατάσταση πλυντήρια ρούχων και πιάτων 1
Εγκατάσταση πλυντήρια ρούχων και πιάτων
Εγκατάσταση πλυντήρια ρούχων και πιάτων 3
Εγκατάσταση πλυντήρια ρούχων και πιάτων

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.