Αντιμετώπιση προβλημάτων θέρμανσης

Η KATICON.GR έχει καθημερινά ομάδες από επαγγελματίες υδραυλικούς στην Αθήνα για την αντιμετώπιση προβλημάτων σε λέβητες, σωλήνες, συστήματα θέρμανσης και καλοριφέρ.

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα διαρροής, εξαέρωση στο σύστημα ή απλά θέλετε να ενεργοποιήσετε ή να αλλάξετε τα παλιά καλοριφέρ σας με νέα το μόνο που χρειάζεται είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας. Η KATICON.GR θα ανταποκριθεί άμεσα στο κάλεσμά σας και μέσα σε μια ώρα θα έχετε τον – τους ανάλογους επαγγελματίες  με τα απαραίτητα εργαλεία, γνώσεις και εμπειρία.

Προσφέρουμε επισκευή των διαρροών στα θερμαντικά σώματα και τις θερμικές βαλβίδες, αλλάζοντας το Rib, την  θερμοβαλβίδα και τα εξαρτήματα μέτρησης και άλλες τρέχουσες και επείγουσες επισκευές πλήρωσης.

Το πρόβλημα θα λυθεί αμέσως. Τεχνικοί εργάζονται ως αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών και τρέχουσες και προγραμματισμένες επισκευές στην εγκατάσταση του κτιρίου σας. Ομάδες της εταιρείας είναι διαθέσιμες όλο το εικοσιτετράωρο για την Αθήνα και τις γύρω περιοχές.εγκατάσταση των θερμαντικών σωμάτων Υδραυλικοί Αθήνα

 

Ο Υδραυλικος από τον KATICON.GR προσφέρει δωρεάν διαβούλευση και την παράδοση των λεβήτων στερεών καυσίμων, λέβητες αερίου ή ηλεκτρικούς λέβητες, ή σε συνδυασμό λέβητες.

Ειδικός μας θα επισκεφθεί το σπίτι σας επί τόπου και θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας. Σε συμμόρφωση με αυτές θα παρέχουν επαγγελματικές τεχνικές συμβουλές, οι οποίες θα είναι το καλύτερο με το πιο ιδανικό αποτέλεσμα για το περιβάλλον και τις ανάγκες σας.

Συνεργαζόμαστε με εγγυημένες μάρκες και εφαρμόζουμε συστήματα σύμφωνα με τις απαιτήσεις των υλικών και του πελάτη. Όλα συμμορφώνονται με τα πρότυπα με στόχο την επίτευξη υψηλής απόδοσης και ποιότητας. Λέβητες που θα εγκατασταθούν από τους ειδικούς μας  θα συνοδεύονται από το πιστοποιητικό ποιότητας.

Η εταιρεία KATICON.GR θα εκδώσει μια εγγύηση για την εγκατάσταση, και καλύπτει τη διάρκεια της εγγύησης. Διαβουλεύσεις και την παράδοση της και όλα όσα χρειάζεστε για να χτίσετε το σύστημα θέρμανσης σας θα παραδοθούν  δωρεάν στην Αθήνα, αν επιλέξετε τις υπηρεσίες της εταιρίας μας.

Η εταιρία μας εκδίδει εγγυήσεις για τις υπηρεσίες μας. Μη χάνετε τον πολύτιμο χρόνο ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ KATICON.GR στο τηλ. 6996657175

Ο Υδραυλικος από τον KATICON.GR προσφέρει δωρεάν διαβούλευση και την παράδοση των λεβήτων στερεών καυσίμων, λέβητες αερίου ή ηλεκτρικους λέβητες