Αντικατάσταση Μπαταρίας Μπάνιου, Νιπτήρα, Νεροχύτης 

Εάν για κάποιο λόγο – σπάσιμο, φθορά, αλλαγή σχεδιασμού, είναι απαραίτητο να αλλάξετε τη μπαταρία  στο μπάνιο ή στην κουζίνα, τότε για τον ιδιοκτήτη αυτή η επιχείρηση δεν πρέπει να είναι ένα απροσδόκητο και ασυνήθιστο γεγονός. Αντικατάσταση της μπαταρίας – μια απλή εργασία που απαιτεί μόνο φροντίδα και τη διαθεσιμότητα ενός κατάλληλου εργαλείου. Αυτή η εργασία διαρκεί το πολύ 1,5 ώρα από έναν οικιακό τεχνίτη, χωρίς να υπολογίζεται ο χρόνος για την επιλογή και την αγορά των απαραίτητων ειδών υγιεινής στο δίκτυο διανομής.

Κάθε εξοπλισμός υγιεινής του διαμερίσματος περιλαμβάνεται στο σύστημα υδραυλικών και υγειονομικών επικοινωνιών, που είναι κοινές για το σπίτι ή την περιοχή. Επομένως, πρέπει να θυμάστε την ευθύνη για σφάλματα στην αντικατάσταση αυτού του εξοπλισμού. Μπορούν να προκαλέσουν ζημιά στην περιουσία των γειτόνων και της εταιρείας διαχείρισης ως αποτέλεσμα πλημμυρών, πυρκαγιάς ή άλλων συμβάντων ως αποτέλεσμα αμέλειας των ενεργειών τους που ευθύνονται για το ατύχημα. Όλα αυτά μπορούν να αποφευχθούν εάν εξετάσετε προσεκτικά ολόκληρη τη διαδικασία αλλαγής του μίκτη πριν ξεκινήσετε την εργασία.

 

Πριν ξεκινήσετε την επισκευή ή αντικατάσταση υδραυλικών (βαλβίδες, βαλβίδες, βρύσες, βρύσες) και συσκευές για τη σύνδεσή τους σε αγωγούς, είναι απαραίτητο να απενεργοποιήσετε εντελώς την παροχή νερού στην επισκευασμένη περιοχή. Για να γίνει αυτό, οι βαλβίδες διακοπής είναι κλειστές στην είσοδο των αγωγών προς ένα σπίτι ή διαμέρισμα (οι ειδικοί καλούν τέτοιες βαλβίδες πρωτογενείς ή πρωτεύουσες βαλβίδες).

Η αντικατάσταση ή επισκευή ενός μίκτη απαιτεί αποσύνδεση τόσο των σωλήνων ζεστού όσο και κρύου νερού. Εκτός από το κλείσιμο των αγωγών, είναι απαραίτητο να διασφαλιστεί η στεγανότητα του πρωτεύοντος οπλισμού ανοίγοντας όλες τις βαλβίδες στη ζώνη διακοπής αναθεώρησης: η διακοπή της διαρροής από τις βαλβίδες επιβεβαιώνει την απουσία κενών στις πρωτεύουσες βαλβίδες.

 

Προκαταρκτικά μέτρα είναι απαραίτητα για τη διασφάλιση της πλήρους ασφάλειας στην εργασία. Εάν αποδειχθεί ότι οι κύριες βαλβίδες στην “κλειστή” θέση επιτρέπουν τη διέλευση μεγάλων ποσοτήτων νερού, πρέπει να ληφθεί άδεια για να απενεργοποιήσετε τις βαλβίδες στην είσοδο ή ακόμη και στην είσοδο ολόκληρου του σπιτιού. Μπορείτε να λάβετε άδεια από την εταιρεία διαχείρισης, όπου πρέπει να γράψετε μια δήλωση που αναφέρει την ημερομηνία και την ώρα της προτεινόμενης επισκευής.

Για να αντικαταστήσετε μια ακατάλληλη ή αδιανόητη μπαταρία, πρέπει πρώτα να αγοράσετε μια καινούργια. Υπάρχει μια τεράστια ποσότητα μπαταρία ς για μπανιέρες και νεροχύτες τοπικών και ξένων κατασκευαστών, οποιουδήποτε χρώματος, στυλ και υλικού κατασκευής.

 

Η συσκευή των σύγχρονων μπάνιου περιλαμβάνει την εγκατάσταση βρύσες δύο λειτουργικών τύπων σε διάφορες εκδόσεις.

 

Δύο ξεχωριστά μπαταρία : το ένα είναι τοποθετημένο πάνω από το νεροχύτη και το άλλο – για πλήρωση της μπανιέρας και του ντους. Αυτές οι συσκευές είναι εντελώς διαφορετικές στο σχεδιασμό και τη λειτουργία. Πάνω από το νεροχύτη, η μπαταρία  είναι συνηθισμένη, σχεδιασμένη για πλύσιμο. Η μπαταρία  πάνω από το μπάνιο διαθέτει διακόπτη για την κατεύθυνση της ροής προς το ντους ή τον οδηγό.

Μπαταρία  που εκτελεί τρεις λειτουργίες ταυτόχρονα: νεροχύτη πάνω από το νεροχύτη, συσκευή για την τοποθέτηση νερού στο μπάνιο και ντους. Χρησιμοποιείται ο ίδιος τύπος μπαταρία  όπως στην πρώτη έκδοση (με διακόπτη κατεύθυνσης ροής νερού).

Για το νεροχύτη, είναι πιο συνηθισμένο να χρησιμοποιείτε συμβατικές βρύσες δύο Αντικατάσταση μπαταρίας μπάνιου, νιπτήρα μόνος μουβαλβίδων (μία βαλβίδα για κρύα εκκίνηση και άλλη για ζεστό νερό) ή βρύσες μονού μοχλού. Οι γερανοί μοχλών ονομάζονται επίσης μοχλοί. Η συσκευή που ονομάζεται μπαταρία  δεν είναι η ίδια. Διαφέρουν επίσης ως προς την ευκολία χρήσης: ο έλεγχος με το ένα χέρι αρκεί για τον έλεγχο της πίεσης και της θερμοκρασίας του νερού μέσω μιας βαλβίδας ενός μοχλού. Με μια αμφίδρομη μπαταρία , μερικές φορές τα δύο χέρια αποδεικνύονται μικρά.

 

Αναμίκτες χωρίς επαφή, που είναι οικεία σε όλους όταν επισκέπτονται δημόσιους χώρους (θέατρα, κινηματογράφους, εστιατόρια, καφετέριες, σιδηροδρομικούς σταθμούς), δεν είναι μόνο ένας νέος τύπος άνεσης υγιεινής που βασίζεται στις αρχές του αυτοματισμού και των ηλεκτρονικών, αλλά και σε αρκετά υγιεινές και οικονομικές συσκευές.

Δεν υπάρχουν προβλήματα με το να ξεχάσετε να απενεργοποιήσετε τη μπαταρία  – ο αισθητήρας ελλείψει “πλένεται αντικειμένου” θα εμποδίσει τη ροή του νερού. Αλλά είναι δύσκολο να επιδιορθώσετε τέτοιες βρύσες στο σπίτι λόγω της πολυπλοκότητας του συστήματος αισθητήρων και στη σύνδεση των καταναλωτών είναι κατάλληλες μόνο για εγκατάσταση πάνω από το νεροχύτη στο μπάνιο. κάτω από τη μπαταρία  και στην κουζίνα είναι άβολα όσον αφορά τις συχνές αλλαγές στη θερμοκρασία του νερού κατά το πλύσιμο και το ξέβγαλμα των πιάτων.

 

Οι μονές κλειδαριές έχουν επίσης ένα σημαντικό μειονέκτημα – έχουν είτε βαλβίδες μπάλας ή μηχανισμούς κλεισίματος φυσιγγίων που απαιτούν πολύ υψηλή καθαρότητα νερού. Στις συνθήκες των παλαιών δικτύων ύδρευσης, τα οποία δεν είναι εξοπλισμένα με σύγχρονο εξοπλισμό καθαρισμού, τα κεραμικά μέρη των βρυσών αποτυγχάνουν γρήγορα. Τα ανταλλακτικά δεν μπορούν να αντικατασταθούν, μπορούν να αντικατασταθούν μόνο με νέο μηχανισμό κλειδώματος. Αλλά μπορείτε να κάνετε τέτοια εργασία σε 20 λεπτά χωρίς να καταφύγετε στις υπηρεσίες των υδραυλικών. Το πιο σημαντικό σε αυτήν την περίπτωση είναι το σύνολο του επιθυμητού εργαλείου.

Οι κύριοι λόγοι για την πλήρη αντικατάσταση των βρύσες στην κουζίνα και το μπάνιο είναι οι συχνές διαρροές ή τα μπλοκάρισμα τους, η φθορά για εναλλαγή στο σύστημα “στόμιο ντους”, ρωγμή στο περίβλημα, παραβίαση των συνδετήρων, καθώς και αλλαγή της εσωτερικής διακόσμησης όπου είναι εγκατεστημένες των βαλβίδων. Είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε και να προσδιορίσουμε ακριβώς γιατί συμβαίνουν ατυχήματα. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για όσους είναι ευχαριστημένοι με τους υπάρχοντες μίκτες και το πρόσθετο κόστος δεν περιλαμβάνεται στα σχέδια.

αλλαγη μιχανισμο μπαταρίας μπάνιου, νιπτήρα Οι διαρροές στις δύο βαλβίδες των βρυσών προέρχονται από το μπαταρία  και το σφόνδυλο του κορμούς .

Από μπαταρία . Ένας από τους δύο λόγους είναι δυνατός ή και τα δύο. Το πρώτο είναι η διαρροή των στεγανοποιητικών βαλβίδων λόγω βλάβης στην ακεραιότητα, τη φθορά, τη σκλήρυνση ή την παραμόρφωση τους. Παραβίαση της ακεραιότητας μπορεί να προκύψει ως αποτέλεσμα της έκθεσης των αιχμηρών άκρων της σφράγισης του καθίσματος του κορμούς . Το δεύτερο είναι η φθορά καθίσματος και βαλβίδας, η οποία είναι πιο συχνή σε κορμούς ς με μεγάλη διάρκεια ζωής λόγω διάβρωσης και μηχανικής (τριβής) έκθεσης στο νερό.

Από κάτω από το σφόνδυλο του κορμούς . Αυτό φταίει: το στεγανοποιητικό στελέχους σφονδύλου ή το στεγανοποιητικό βαλβίδας. Η αιτία μιας κακής σφραγίδας σφόνδυλου είναι ένας χαλαρός ή παραμορφωμένος δακτύλιος στεγανοποίησης. Ο λόγος για την έλλειψη σφραγίδας – έπεσε από τον πείρο.

Οι αναμικτήρες σφαιρών ή κασετών διαρρέουν όταν η άμμος ή άλλα συντρίμμια εισέρχονται στον μηχανισμό κλείστρου (μεταξύ της υποδοχής και της υποδοχής της στους αναμεικτήρες σφαιρών και μεταξύ των δίσκων κλειδιών της κασέτας). Ακόμα κι αν οι βρύσες είναι καλά κλειστές, το νερό θα διεισδύσει μέσω του ρελαντί που προκύπτει μεταξύ των τμημάτων εργασίας των βαλβίδων.

Εκτός από τις αναφερόμενες βλάβες για παρόμοιους τύπους αναμικτήρων, υπάρχουν και άλλες διαρροές στις βρύσες ντους.

Όταν ανοίγετε το νερό της μπαταρία ς, ρέει μέσα από την πτυχή και μέσω του ντους. Ο λόγος είναι στο διακόπτη. Ανάλογα με τον τύπο του μηχανισμού, μπορεί να είναι: έλλειψη πίεσης νερού για σφιχτή εναλλαγή του συστήματος “αποστράγγισης ντους” με κουμπιά με διακόπτες μεταλλικής βαλβίδας, φθορά οδηγών σε εκκεντρικούς διακόπτες και βαρέλια, θραύση λόγω εισόδου άμμου και πιάνοντας σφαιρικούς διακόπτες, φορέστε σφραγίδες στα πηνία.

Διαρροή με μπουτόν ως αποτέλεσμα βλάβης του αδένα.

Ο λόγος για τη μείωση της ροής του νερού στην έξοδο κάθε τύπου μπαταρία  είναι συχνά η απόφραξη μιας ειδικής συσκευής εγκατεστημένης στο άκρο του τιμονιού, που ονομάζεται αεριστής. Είναι μολυσμένο λόγω της υψηλής σκληρότητας του ακατέργαστου νερού, του οποίου τα αλατούχα αποθέματα φράζουν τη μάσκα του αεριστή και τις οπές στην κεφαλή του ντους. Τα απόβλητα και η ζυγαριά στους σωλήνες νερού μπορούν να προκαλέσουν απόφραξη των ίδιων των αναμικτήρων, κάτι που θα επηρεάσει επίσης την ισχύ του ακροφυσίου στην έξοδο της μπαταρία ς. Όλα αυτά τα σφάλματα δεν απαιτούν πλήρη αντικατάσταση των βρύσεων και διορθώνονται εύκολα στο σπίτι.

 

Βλάβες με τη μορφή ρωγμών και συριγγίων στο σώμα της βαλβίδας, θραύση των συνδετήρων που γίνονται σε σχέση με τα σώματα του κορμούς , πρέπει να αντικατασταθούν με συσκευές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Αν και οι βαλβίδες χωρίς επαφή έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, αυτές υπόκεινται στα ίδια σφάλματα με όλα τα άλλα: γίνονται φραγμένα με βρώμικο νερό, οι εσωτερικοί μηχανισμοί φθοράς του κλείστρου, οι γρίλιες του αεραγωγού φράζονται. Επιπλέον, οι αισθητήρες και τα φωτοκύτταρα που είναι υπεύθυνα για την ενεργοποίηση του νερού όταν τα χέρια πλησιάζουν το ακροφύσιο μπορεί να αποτύχουν. Ένα τέτοιο σφάλμα αντιμετωπίζεται μόνο από ειδικό με εμπειρία στον τομέα των ηλεκτρονικών.

Απαραίτητα εργαλεία

Ακολουθεί μια λίστα εργαλείων που μπορεί να χρειαστούν κατά την αποσυναρμολόγηση και εγκατάσταση διαφορετικών τύπων γερανών (χωρίς επισκευή):

Ρυθμιζόμενο κλειδί ή κλειδί αερίου μεσαίου μεγέθους (ιδανικά για να έχει ένα κλειδί στερέωσης)

  • κλειδιά για 10, 11, 12, 13, 14, 22 και 24 mm (σπάνια – κλειδί για 27).Εργαλια αλλαγη μιχανισμο μπαταρίας μπάνιου, νιπτήρα
  • γαλλικό κλειδί 10 mm.
  • πένσα
  • μαχαίρι
  • ψαλίδια
  • κατσαβίδι επίπεδο λεπτό

Εργαλια αλλαγη μιχανισμο μπαταρίας μπάνιου, νιπτήρα Εκτός από το εργαλείο θα χρειαστείτε αναλώσιμα:

  • ταινία για στεγανοποιητικά εξαρτήματα (νήμα στεγανοποίησης).
  • υγρό σφραγιστικό;

 

Οι σωλήνες νερού σύνδεσης πρέπει να αντικατασταθούν με νέους. Οι νέες βρύσες παραδίδονται στο δίκτυο διανομής με σωλήνες, αλλά το μήκος τους δεν αντιστοιχεί πάντα στο πραγματικό μήκος της τοποθεσίας εγκατάστασης. Συνιστάται επομένως να μετράτε το μήκος των παλιών σωλήνων και να τα αγοράζετε. Το τυπικό μήκος των εύκαμπτων σωλήνων από το σετ με βρύσες είναι 30 cm.

 

Πριν εγκαταστήσετε μια νέα μπαταρία , πρέπει να αποσυναρμολογήσετε την παλιά. Ο ευκολότερος τρόπος για να αφαιρέσετε τη μπαταρία  μπάνιου είναι να την αφαιρέσετε εντελώς ξεβιδώνοντας τα δύο παξιμάδια που τα συνδέουν με τους σωλήνες παροχής ζεστού και κρύου νερού. Η μόνη δυσκολία μπορεί να προκύψει με αγωγούς πολυμερούς. Το ξεβίδωμα των παξιμαδιών απαιτεί πολλή προσπάθεια, οπότε πρέπει να κρατάτε τους υποβρύχιους σωλήνες για να αποφύγετε το στρίψιμο και το σπάσιμο. Μπορείτε να κρατήσετε το σωλήνα αερίου ή το κλειδί για να σφίξετε τις μεταλλικές προεξοχές συγκράτησης που είναι σφραγισμένες σε αυτές.

 

Οι αναμικτήρες νεροχύτη δεν μπορούν να αφαιρεθούν τόσο γρήγορα, η εργασία συχνά σχετίζεται με δυσκολίες πρόσβασης στα σημεία αποσυναρμολόγησης και μερικές φορές απαιτεί την αφαίρεση του νιπτήρα .

Οι περισσότερες σύγχρονες βρύσες θα αφαιρεθούν σωστά με την ακόλουθη σειρά.

Οι σωλήνες νερού αποσυνδέονται από τις κύριες βαλβίδες διακοπής της πολλαπλής εισαγωγής ενός διαμερίσματος ή σπιτιού.

Οι βρύσες ανοίγουν τόσο στο χώρο εργασίας όσο και αλλού για να ανακουφίσουν την πίεση από μη συνδεδεμένες περιοχές. Κάτω από την ανοιχτή αποσπώμενη μπαταρία , εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να αντικαταστήσετε τον κάδο για να συλλέξετε το υπόλοιπο υγρό στην παροχή ζεστού και κρύου νερού.

Βεβαιωθείτε ότι λείπει όλο το νερό από τους σωλήνες στο επίπεδο των βρύσεων, μπορείτε να ξεκινήσετε να εργάζεστε για την αφαίρεση του νεροχύτη. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να σκαρφαλώσετε κάτω από το νιπτήρα , να βάλετε κάτι για να μην θολώσετε. Είναι καλύτερο να απενεργοποιήσετε τους σωλήνες αποχέτευσης και το σιφόνι – θα είναι πιο βολικό να είστε απασχολημένοι στη μπαταρία . Είναι καλή ιδέα να χρησιμοποιήσετε έναν κάδο ή μια λεκάνη για τη συλλογή υπολειμματικών υγρών σε αποχετεύσεις.

Αποσυνδέστε τα εύκαμπτα καλώδια από τους σωλήνες ζεστού και κρύου νερού. Υπάρχει ακόμα νερό στους σωλήνες και τους σωλήνες στο χαμηλότερο επίπεδο, δεν βλάπτει την αντικατάσταση των δοχείων για τη συλλογή του. Σε αυτό το στάδιο χρειάζεστε ένα ρυθμιζόμενο ή ανοιχτό κλειδί 22×24.

Χρησιμοποιήστε αμέσως ένα κατάλληλο εργαλείο (μαχαίρι, κατσαβίδι) για να καθαρίσετε τις συνδέσεις του σωλήνα τροφοδοσίας από τα υπολείμματα της παλιάς φλάντζας, εάν υπάρχουν.

Η επόμενη λειτουργία είναι η πιο δύσκολη, ειδικά αν η μπαταρία  έχει εγκατασταθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το κάτω στήριγμα του κορμούς  έχει δύο μακριές χαλύβδινες ακίδες με παξιμάδια προσαρτημένα σε αυτά. Λόγω της υγρασίας, τα παξιμάδια προσκολλώνται σφιχτά στους πείρους και μερικές φορές είναι αδύνατο να ξεβιδωθούν. Για τη διευκόλυνση της εργασίας, συνιστάται η λίπανση όλων των σπειρωμάτων των καρφιτσών και της επαφής τους με τα παξιμάδια με κηροζίνη ή μια ειδική λύση που πωλείται σε αποθήκες υλικού και να δοθεί χρόνος για την αποσύνθεση των αρμών των συνδέσμων. Στη συνέχεια ξεβιδώστε τα παξιμάδια με ένα πλήρες γαλλικό κλειδί για 10 (και ένα κλειδί θα κάνει).

Τώρα ήρθε η ώρα να σηκωθείτε από το πάτωμα στο κάτω μέρος του νεροχύτη. Αφού τεντώσετε τη βαλβίδα όσο το δυνατόν περισσότερο, ξεβιδώστε τις εύκαμπτες συνδέσεις από τις εισόδους στο κάτω μέρος του σώματος της βαλβίδας. Αυτό μπορεί να γίνει με πένσα.

Τραβήξτε ολόκληρη τη μπαταρία . Αυτό δεν μπορεί να γίνει πριν ξεβιδώσετε τους εύκαμπτους σωλήνες – η κάτω πλάκα στήριξης περνά, μέσω των οπών των οποίων δεν περνούν τα παξιμάδια των εύκαμπτων σωλήνων που συνδέουν τους σωλήνες.

Για να καθαρίσετε τη θέση τοποθέτησης του μίκτη από το νεροχύτη όχι μόνο στην κορυφή αλλά και στο κάτω μέρος, κάτω από το νεροχύτη.

 

Η λαβή (μοχλός) του κορμούς  ή του σφονδύλου αφαιρείται αφού ξεβιδώσετε τη βίδα με ένα κατσαβίδι. Οι βίδες βρίσκονται κάτω από τα διακοσμητικά καλύμματα, τα οποία πρέπει να κάνετε μόνο με ένα μαχαίρι ή ένα επίπεδο κατσαβίδι. Αφού αφαιρέσετε το σφόνδυλο ή το μοχλό, ξεβιδώστε το επάνω κάλυμμα του περιβλήματος του μίκτη ή αφαιρέστε το φυσίγγιο και τους δίσκους στις σφαιρικές βαλβίδες. Τα υπόλοιπα ανταλλακτικά αφαιρούνται εύκολα από το σώμα της βαλβίδας: βαλβίδα, στεγανοποίηση, στεφάνη (βαλβίδα). Όλα αυτά μπορεί να είναι πολύ χρήσιμα στο μέλλον.

 

Πώς να αλλάξετε τη μπαταρία

Ο νέος κορμος εγκαθίσταται επί τόπου με την αντίστροφη σειρά αποσυναρμολόγησης. Οι αναμικτήρες παραδίδονται συνήθως συναρμολογημένοι. Μόνο στο σύστημα “ντους” που είναι τοποθετημένο πάνω από την μπανιέρα, ο εύκαμπτος σωλήνας ντους τοποθετείται σε ξεχωριστή συσκευασία. Συνδέεται μετά την εγκατάσταση της μπαταρία ς στους σωλήνες τροφοδοσίας – είναι πιο βολικό να εργάζεστε. Ωστόσο, είναι υποχρεωτικό να ελέγχετε τα εργαλεία για τη διαδρομή της βαλβίδας και τη σφίξιμο όλων των εξαρτημάτων σύνδεσης.

 

Η εγκατάσταση μπαταρία ς κουζίνας και νιπτήρα στο μπάνιο γίνεται χειροκίνητα, χωρίς τη συμμετοχή επαγγελματιών. Είναι απαραίτητο να ακολουθείτε αυστηρά τις ακόλουθες οδηγίες βήμα προς βήμα.

 

Συνδέστε το εύκαμπτο ταμπόν στο σώμα. Πρέπει πρώτα να περάσουν από ειδικές τρύπες στη λαστιχένια σφραγίδα και στην πλάκα στήριξης με ένα στενό άκρο σύνδεσης της γραμμής των ματιών (χωρίς παξιμάδια) προς τα εμπρός και στη συνέχεια να το σπρώξουν από κάτω μέσα στην οπή στερέωσης της φλάντζας του ραφιού. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να ανεβείτε κάτω από το νεροχύτη.

Βιδώστε με ασφάλεια τα εύκαμπτα καλώδια στο περίβλημα του μίκτη.

Τοποθετήστε τη φλάντζα και την πλάκα στήριξης στους πείρους στο κάτω μέρος της τρύπας (δουλέψτε κάτω από το νεροχύτη) και σφίξτε τις με παξιμάδια.

Συνδέστε τα ελεύθερα άκρα των εύκαμπτων συνδέσεων στους σωλήνες ζεστού και κρύου νερού για να περιστρέψετε την ταινία στεγανοποίησης του σπειρώματος του προσαρμογέα για αξιοπιστία. Βεβαιωθείτε ότι τα στεγανοποιητικά τοποθετούνται στα εύκαμπτα παξιμάδια των εύκαμπτων σωλήνων. Εάν όχι, τότε πρέπει να συμπεριληφθούν. Για συνθετικές σωληνώσεις, δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε υπερβολική δύναμη για να σφίξετε τα παξιμάδια.

Εισαγάγετε σωστά τη μπαταρία  στην οπή στερέωσης του νεροχύτη, κατανέμεται ομοιόμορφα το άνω στεγανοποιητικό γύρω από την περιφέρεια και σφίξτε τα παξιμάδια συγκράτησης κάτω από το νεροχύτη.

Για να πιέσετε το σύστημα παροχής νερού στο μπαταρία  πριν κλείσουν οι βρύσες ελέγχου, οι οποίες ήταν ανοιχτές πριν ξεκινήσετε την εργασία.

Σε περίπτωση αφαίρεσης του νιπτήρα , για να αποκτήσετε πρόσβαση στην κλειδαριά του μίκτη, πρέπει να εγκατασταθεί στη θέση του μετά το σφίξιμο των συνδετήρων της βαλβίδας πριν συνδέσετε τους εύκαμπτους σωλήνες στους σωλήνες. Αυτό σημαίνει ότι το βήμα 3 των αναλυτικών οδηγιών αντικαθίσταται από την παράγραφο 5, μετά την οποία το νιπτήρα  πρέπει να στερεωθεί στα μπουλόνια στερέωσης.

 

Κατά την εγκατάσταση της συσκευής πάνω από το λουτρό, είναι υποχρεωτικό να αυξηθεί η αξιοπιστία της σύνδεσής της με τους σωλήνες τροφοδοσίας με φλάντζα υγρού ή πηνίο νήματος με ταινία καπνού. Κατά την εγκατάσταση του εύκαμπτου σωλήνα και του εύκαμπτου σωλήνα ντους, πρέπει να τοποθετήσετε τα στεγανοποιητικά που πρέπει να περιλαμβάνονται στη συσκευασία. Το σετ περιλαμβάνει επίσης εκκεντρικά που ρυθμίζουν την ανοχή των σωλήνων τροφοδοσίας και των συνδετήρων.

 

Συμβουλές

Οι αρχάριοι μπορούν να δώσουν μερικές συμβουλές και πρακτικές προτάσεις θα είναι χρήσιμες κατά την αντικατάσταση των βαλβίδων ανάμιξης οποιουδήποτε σχεδίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.