Πολλές χρήσιμες συμβουλές και αναλυτικές συμβουλές σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης μιας νέας βρύσης κουζίνας, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου αποφυγής κοινών προβλημάτων.

Το πιο δύσκολο μέρος της αντικατάστασης μιας βρύσης κουζίνας είναι η αφαίρεση της παλιάς. Αναπάντεχα προβλήματα εμφανίζονται πάντα – διαβρωμένοι σωλήνες, δύσκολα προσβάσιμα παξιμάδια και κακή πρόσβαση σε εξαρτήματα. Διαφορετικά, η εγκατάσταση μιας νέας βρύσης κουζίνας δεν είναι καθόλου δύσκολη. Στην πραγματικότητα, οι οδηγίες που συνοδεύουν τη νέα σας βρύση είναι πιθανότατα μόνο που χρειάζεστε για να κάνετε αυτό το μέρος της εργασίας. Χωρίς απρόβλεπτα προβλήματα, θα μπορούσατε να πλύνετε κάτω από τη βρύση σε περίπου μία ώρα. Σε αυτό το άρθρο θα σας καθοδηγήσει σε μια βασική διαδικασία αντικατάστασης και θα σας πει πώς να περάσετε από αυτά τα σκληρά μέρη.
Αφαιρέστε τις γραμμές αποστράγγισης από τη βρύση
Αποσυνδέστε τις γραμμές αποστράγγισης και τις παγίδες P εάν μπλοκάρουν την πρόσβασή σας στη βρύση και τους σωλήνες παροχής νερού. (Τοποθετήστε ένα κουβά ή δοχείο καφέ κάτω από την παγίδα P για να απορρίψετε το υπόλοιπο νερό αφού το τραβήξετε ελεύθερο.)

Οι πιθανότητες είναι ότι θα χρειαστεί να κάνετε περισσότερα από ένα ταξίδια στο κατάστημα υλικού για να μάθετε πώς να αντικαθιστάτε μια βρύση κουζίνας, αλλά για να προσπαθείτε να ολοκληρώσετε τη δουλειά σας με μια στάση αγορών, συμβουλευτείτε αυτήν τη λίστα. Θα σας δείξουμε πώς να αφαιρέσετε μια βρύση κουζίνας με τα βήματα σε αυτό το άρθρο.

Βαλβίδες απενεργοποίησης Πριν αγοράσετε τη νέα σας βρύση (ανατρέξτε στην ενότητα «Επιλογή βρύσης» στο τέλος αυτού του τρόπου αντικατάστασης προϊόντος βρύσης κουζίνας), ρίξτε μια ματιά κάτω από το νεροχύτη και βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν βαλβίδες διακοπής που τροφοδοτούν τη βρύση. Εάν δεν έχετε βαλβίδες διακοπής, προσθέστε τις. Εάν τα έχετε, επιβεβαιώστε ότι λειτουργούν σε λειτουργία ενεργοποιώντας το ζεστό και κρύο νερό στη βρύση και κλείνοντας τις βαλβίδες. Εάν η βρύση στάζει ακόμα, εγκαταστήστε νέα. Πιθανότατα έχετε 1/2-in. σωλήνες παροχής χαλκού. Εάν ναι, προσθέστε εύκολες στην εγκατάσταση συγκολλητικές βαλβίδες «συμπίεσης» στη λίστα αγορών σας. Εάν όχι, αγοράστε όποιο τύπο βαλβίδας είναι συμβατό με τους σωλήνες σας.
Σωλήνες τροφοδοσίας: Στη συνέχεια, μετρήστε τους υπάρχοντες σωλήνες τροφοδοσίας και αγοράστε νέους σωλήνες τροφοδοσίας από ανοξείδωτο χάλυβα. Έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν υπηρεσίες χωρίς ρήξη για χρόνια και μπορούν να κατευθύνονται γύρω από εμπόδια χωρίς να τσακίζουν.
Κλειδί λεκάνης: Αγοράστε επίσης κλειδί. Αυτό το περίεργο μικρό κλειδί είναι ειδικά κατασκευασμένο για την αφαίρεση και την εγκατάσταση εκείνων των δυσπρόσιτων συνδετήρων που συγκρατούν παλαιότερα συγκροτήματα βρύσης στο νεροχύτη. (Οι νεότερες βρύσες έχουν πλαστικά περικόχλια που μπορούν συνήθως να χαλαρώσουν και να σφίξουν με το χέρι.) Περιστρεφόμενη σιαγόνα με ελατήριο με γαλλικό κλειδί, ώστε να μπορείτε να χαλαρώσετε ή να σφίξετε τα παξιμάδια σε στενούς χώρους.
Εάν πρέπει να αφαιρέσετε τις γραμμές αποστράγγισης για να αποκτήσετε πρόσβαση στη βρύση, πάρτε ένα γαλλικό κλειδί ή πένσα ολίσθησης. Για την κοπή σωλήνων χαλκού, αγοράστε ένα συμβατικό κόφτη σωληνώσεων. Αλλά εάν οι γραμμές τροφοδοσίας χαλκού βρίσκονται εντός λίγων εκατοστών από το πίσω μέρος του ντουλαπιού, αγοράστε έναν ειδικό κόφτη μίνι σωλήνα. Θα χρειαστείτε επίσης ένα σετ κλειδιών για ανοιχτές άκρες για αποσύνδεση και σύνδεση των γραμμών νερού.

Αποσυνδέστε τη συσκευή απορριμμάτων απορριμμάτων
Αποσυνδέστε τον απορρίπτη απορριμμάτων ή απενεργοποιήστε τον ασφαλειοδιακόπτη στον κύριο πίνακα σέρβις εάν ο απορροφητής είναι απευθείας συνδεδεμένος. Αποσυνδέστε τη γραμμή εκκένωσης πλυντηρίου πιάτων και τοποθετήστε 1 gal. μπορέστε να βάψετε κάτω από τον απορρίπτη σκουπιδιών με μερικά κουρέλια στην κορυφή για να απορροφήσετε τον απορρίπτη όταν πέσει ελεύθερα. Απελευθερώστε τη συσκευή πατώντας το δακτύλιο συγκράτησης με ένα σφυρί αριστερόστροφα.

 

Αφού αφαιρέσετε όλα τα καθαριστικά, κουβάδες και παλιά βάζα από κάτω από το νεροχύτη, προχωρήστε και ξαπλώστε κάτω και δείτε αν μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε πρόσβαση στη βρύση. Εάν όχι, ήρθε η ώρα να αρχίσετε να διαλύετε τα πράγματα που εμποδίζουν το δρόμο σας.

Πιθανότατα, τα κύρια εμπόδια θα είναι οι σωλήνες και οι παγίδες P που αποστραγγίζουν τους νεροχύτες. Μην φοβάστε να τα τραβήξετε έξω, αλλά το πιο σημαντικό, μην φοβάστε να τα αντικαταστήσετε με καινούργια. Αν έχετε παλαιότερες, επιχρωμιωμένες γραμμές αποστράγγισης, τα τοιχώματα των σωλήνων μπορεί να είναι τόσο διαβρωμένα ώστε να συνθλίβουν στις σιαγόνες ενός γαλλικού κλειδιού σωλήνα ή πένσας. Αφού τα αφαιρέσετε, ρίξτε όλα τα μέρη σε ένα κουτί για να ταιριάξετε ακριβώς στο κατάστημα αργότερα. Εάν έχετε πλαστικά εξαρτήματα αποστράγγισης, προσέξτε κατά την αφαίρεση – πιθανότατα θα μπορείτε να τα επαναχρησιμοποιήσετε.

Μερικές φορές μια απόρριψη απορριμμάτων μπορεί να είναι 20 λίβρες. οδόφραγμα. Μην αποθαρρύνεστε – είναι ευκολότερο από ό, τι νομίζετε να το αφαιρέσετε και, στη συνέχεια, να το εγκαταστήσετε ξανά μετά τη βρύση. Αποσυνδέστε το και τραβήξτε το έξω από το ντουλάπι για να το ξεφύγετε. Εάν είναι ενσύρματο, κλείστε τον ασφαλειοδιακόπτη που ελέγχει τη συσκευή, αποσυνδέστε τη συσκευή από το νεροχύτη και αφήστε την στην άκρη μέσα στο ντουλάπι με το ηλεκτρικό καλώδιο ακόμα συνδεδεμένο.

Το πρώτο βήμα για την αφαίρεση της παλιάς βρύσης είναι η αποσύνδεση των γραμμών παροχής νερού. Εάν δεν υπάρχουν βαλβίδες διακοπής και οι σωλήνες νερού είναι συνδεδεμένοι απευθείας στις γραμμές παροχής της βρύσης ή εάν αντικαθιστάτε ελαττωματικές βαλβίδες, απενεργοποιήστε την κύρια βαλβίδα παροχής νερού στο σπίτι και κόψτε τους σωλήνες κάτω από τις συνδέσεις με ένα πριόνι ή κοπτικό σωλήνα.

Βεβαιωθείτε ότι οι νέες βαλβίδες είναι κλειστές πριν γυρίσετε ξανά το νερό στο σπίτι. Μόλις αποσυνδεθούν οι γραμμές νερού, χρησιμοποιήστε το κλειδί λεκάνης για να χαλαρώσετε την παλιά βρύση και να την αφαιρέσετε.Αλλαγή σιφώνι νιπτήρα, κουζίνα

Μερικές φορές, παρά τις καλύτερες προσπάθειές σας, είναι απλώς αδύνατο να χαλαρώσετε τα παλιά παξιμάδια. Ηρέμησε! Δοκιμάστε να εμποτίσετε τα νήματα με διεισδυτικό λάδι και δοκιμάστε ξανά. Εάν αυτό δεν το κάνει, ήρθε η ώρα να τραβήξετε όλες τις στάσεις και να τραβήξετε το νεροχύτη, ώστε να μπορείτε να φτάσετε στα παξιμάδια. Δεν είναι τόσο δύσκολο να το κάνεις. Χαλαρώστε τις βίδες στο κάτω μέρος της στεφάνης του νεροχύτη για ένα νεροχύτη σύσφιξης, ή κόψτε το καλαφατάκι ανάμεσα σε ένα νεροχύτη και έναν πάγκο με ένα μαχαίρι χρησιμότητας και σηκώστε το νεροχύτη. Στη συνέχεια, θα μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα παξιμάδια με πένσα ασφάλισης ή ένα κλειδί σωλήνα για να ελευθερώσετε την παλιά βρύση.

Τοποθετήστε τη φλάντζα πάνω από το άνοιγμα της βρύσης
Ακολουθήστε τις οδηγίες προεγκατάστασης κάθε κατασκευαστή και τοποθετήστε την προαιρετική φλάντζα πάνω από το άνοιγμα της βρύσης Σφίξτε με το δάχτυλο τα παξιμάδια φλάντζας κάτω από το νεροχύτη και ελέγξτε την ευθυγράμμιση της φλάντζας, της βρύσης και της τρύπας από πάνω.

Ακολουθήστε τις οδηγίες του κατασκευαστή για να τοποθετήσετε τη νέα βρύση και, στη συνέχεια, επανατοποθετήστε το νεροχύτη (με τη νέα βρύση) και συνδέστε τις γραμμές νερού, όπως δείχνουμε σε αυτό τον τρόπο αντικατάστασης ενός έργου βρύσης κουζίνας.

Πώς να αντικαταστήσετε μια βρύση κουζίνας 1Επιλογή βρύσης
Όταν αγοράζετε μια βρύση (όπως και τα περισσότερα άλλα πράγματα), παίρνετε αυτό που πληρώνετε. Οι βρύσες που κοστίζουν λιγότερο από 100 € μπορεί να είναι κατασκευασμένες από επιχρωμιωμένες πλαστικές τέχνες με σφραγίδες και βαλβίδες που φορούν. Είναι εντάξει για ελαφριά χρήση, αλλά δεν θα αντέξει πολύ σε έναν συχνά νεροχύτη κουζίνας. Οι βρύσες που κοστίζουν πάνω από 100 € γενικά έχουν συμπαγές ορείχαλκο με ανθεκτική επένδυση και πλυντήρια χωρίς έλεγχο που θα παρέχουν υπηρεσίες χωρίς διαρροές για πολλά, πολλά χρόνια. Μερικοί έρχονται ακόμη και με εγγύηση διάρκειας ζωής. Η ποιότητα συνεχίζει να βελτιώνεται έως και περίπου 200 €. Ξοδεύετε περισσότερα από 200 € και πληρώνετε κυρίως για στυλ και φινίρισμα. Παραμείνετε σε έργα επωνυμίας, ώστε να μπορείτε να βρείτε ευκολότερα ανταλλακτικά – στην απίθανη περίπτωση που θα τα χρειαστείτε ποτέ.

Απαιτούμενα εργαλεία για αυτό πώς να αντικαταστήσετε μια βρύση κουζίνας Έργο
Διαθέστε τα απαραίτητα εργαλεία για αυτό πώς να αντικαταστήσετε το έργο DIY της βρύσης κουζίνας πριν ξεκινήσετε – θα εξοικονομήσετε χρόνο και απογοήτευση.

Κατσαβίδι 4-σε-1
Κλειδί ρυθμιζόμενου ανοίγματος
Σφυρί
Πριόνι χειρός
Υδραυλικό κλειδί
Ολίσθηση πένσα
Κόφτης σωλήνων
Σετ κλειδιού
Γαλλικό κλειδί
Απαιτούμενα υλικά για αυτό πώς να αντικαταστήσετε μια βρύση κουζίνας Έργο
Αποφύγετε τα ταξίδια της τελευταίας στιγμής, έχοντας όλα τα υλικά σας έτοιμα εκ των προτέρων για αυτό πώς να αντικαταστήσετε μια βρύση κουζίνας. Εδώ είναι μια λίστα.

Γυαλόχαρτο 150
Πλεγμένοι σωλήνες τροφοδοσίας από ανοξείδωτο χάλυβα
Νέα βρύση
P-παγίδα
Βαλβίδες διακοπής

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.