Συντήρηση Κλιματιστικού 25 €

Συντήρηση Κλιματιστικού γιατί το έχουμε 25€ και όχι 15€ ή 10€ παράδειγμα οπος άλλη ιστοσελίδες Θέλω να κανετε μια ερώτηση στο εαυτό σας για επίσκεψη βλάβον για να έρθει τεχνικός μόνο για επίσκεψη τονίζω όλοι πέρνουν από 20€ και πάνω σας φέναιτε λογικό τότε η συντήρηση κλιματηστικού να είναι μόνο 10€ ή 15€ εμένα παντός μου φέναιτε σαν κοροϊδία έχω ακούση ότι μετά ζητάνε λεφτά για φρέο παράδιγμα σας έβαλα 200 γραμμάρια είναι σην 20€ δεν λέω ότι δεν χρεόνεται έξτρα το φρέον απλά ξέρω πως γίνετε η διαδικασία για πρόθεση φρέον και κανένα πελάτη δεν μου είπε ότι είδε ζυγαριά σε κανένα από αυτούς αλλά μετά ζητάνε λεφτά για φρέον.

Τέλως πάντων και τα 25€ είναι λίγο τι να πω για λιγότερο

Το έγραψα αυτό το σχόλιο για να μην το κανω σινεχια στο τηλεφωνο

Συντήρηση Κλιματιστικού 25€  Service Air Condition μειώνει τον κίνδυνο σοβαρής βλάβης και παρατείνει τη διάρκεια ζωής του κλιματιστικού σας και μεγιστοποιεί την απόδοσή του για τέλειο αποτέλεσμα χειμώνα και καλοκαίρι.

Κόστος για συντήρηση κλιματιστικού

Οι επαγγελματίες ψυκτικοί της πλατφόρμας μας προσφέρουν υπηρεσίες για συντήρηση κλιματιστικού από 25€ ανά συσκευή, σε περίπτωση που θέλεις να συντηρήσεις από 3 κλιματιστικά και άνω η τιμή διαμορφώνεται στα 20€ ανά συσκευή.

Μπορεί να υπάρξουν αυξήσεις στο κόστος, εάν χρειαστείς ειδικές υπηρεσίες. Η κατάσταση που βρίσκεται το κλιματιστικό, αλλά και ο αριθμός των εργασιών που απαιτούνται, είναι μερικοί από τους παράγοντες που μπορεί να μεταβάλλουν το κόστος. Επίσης, οι τιμές αυξάνονται, εάν υπάρχει κάποια βλάβη που χρειάζεται επισκευή. Οι τιμές για υπηρεσίες σχετικά με κλιματιστικά διαμορφώνονται ως εξής:

 • Συντήρηση Κλιματιστικού από 25€
 • Απεγκατάσταση Κλιματιστικού από 30€
 • Εγκατάσταση Κλιματιστικού από 75€
 • Επισκευή Κλιματιστικού από 40€

Ποιες εργασίες γίνονται στην επαγγελματική συντήρηση κλιματιστικού

Για να εξασφαλίσεις την καλή και σωστή λειτουργία του κλιματιστικού σου, η επαγγελματική συντήρηση air condition αποτελεί μονόδρομο. Ένας εξειδικευμένος ψυκτικός θα σε κατατοπίσει πλήρως για τις ανάγκες του κλιματιστικού σου και  θα αναλάβει τις εργασίες που πρέπει να γίνουν.

Οι σημαντικότερες εργασίες συντήρησης που περιλαμβάνονται σε ένα βασικό πακέτο συντήρησης κλιματιστικού είναι:

 • Καθαρισμός φίλτρων
 • Καθαρισμός στοιχείων εσωτερικών και εξωτερικών μονάδων με πιστοποιημένο οικολογικό υγρό
 • Καθαρισμός ανεμιστήρων εσωτερικών και καθαρισμός εξωτερικής μονάδας κλιματιστικού
 • Καθαρισμός φίλτρων αέρα και περσίδας
 • Καθαρισμός φτερωτών και καλύμματος των ανεμιστήρων
 • Έλεγχος για διαρροή ψυκτικού υγρού
 • Σαν επιπλέον εργασίες και εφόσον χρειάζεται, μπορούν να πραγματοποιηθούν και οι εξής εργασίες συντήρησης:
 • Σύσφιξη παροχικών καλωδίων & καλωδίων εντολών στις συνδέσεις τους με τα μηχανήματα
 • Συμπλήρωση ψυκτικού υγρού
 • Αμπερομέτρηση ρεύματος λειτουργίας
 • Έλεγχος ασφάλειας κλιματιστικής μονάδας
 • Καθάρισμα αποχετεύσεων συμπυκνωμάτων
 • Προσεκτικός έλεγχος των προστατευτικών διακοπτών συμπιεστή

Συντήρηση κλιματιστικού κάθε πότε πρέπει να γίνεται

Η συχνότητα με την οποία πρέπει να γίνεται η συντήρηση κλιματιστικών μονάδων διαφέρει από περίπτωση σε περίπτωση και επηρεάζεται από παράγοντες, όπως η ένταση χρήσης και η ηλικία του κλιματιστικού. Η εταιρεία κατασκευής συνηθίζει να δίνει μια προτεινόμενη χρονική περίοδο, μετά την οποία πρέπει να γίνεται συντήρηση.

Ένας γενικός κανόνας καθορίζει ότι η συντήρηση air condition πρέπει να γίνεται 2 φορές το χρόνο, πριν και μετά τις περιόδους έντονης χρήσης. Ένας επαγγελματίας θα μπορέσει να σε κατατοπίσει πλήρως και να σε ενημερώσει, ανάλογα με τις δικές σου ανάγκες.

Κίνδυνοι κακής συντήρησης air condition

Μετά την εγκατάσταση κλιματιστικού με την πάροδο του χρόνου υπάρχει πιθανότητα συγκέντρωσης μικροβίων ή γενικότερα μικροοργανισμών που μπορούν να βλάψουν την υγεία μας, δημιουργώντας αναπνευστικά προβλήματα σε ανθρώπους όλων των ηλικιών. Οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν από το κακό service κλιματιστικού λοιπόν είναι αρκετοί και η πρόκληση προβλημάτων πολύ πιθανή σε περιπτώσεις που δεν γίνεται η απαραίτητη καθαριότητα του air condition με την απαιτούμενη προσοχή μετά την εγκατάσταση κλιματιστικού στον χώρο μας.

 

Συντήρηση Κλιματιστικού
Συντήρηση Κλιματιστικού 25€

Τιμές για επισκέψεις και διαγνωστικά

9.00 €. – 9000 и 12000 BTU

25,00 €  9.000 εως 24.000 BTU

Καλέστε μας για το service παλιάς ή καινούργιας κλιματιστικής μονάδας για μέγιστη απόδοση και τέλειο αποτέλεσμα χειμώνα και καλοκαίρι.

Οι αναγραφόμενες τιμές ΔΕΝ συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

Τιμές για το Service των κλιματιστικών

25,00 ευρώ. – Αποσυναρμολόγηση ή εγκατάσταση εσωτερικής μονάδας κλιματιστικών 9.000 και 12.000 BTU
30,00 ευρώ – Αποσυναρμολόγηση ή εγκατάσταση εξωτερικής μονάδας κλιματισμού 14000 έως 24000 BTU
40,00 ευρώ – Αποσυναρμολόγηση ή συναρμολόγηση πλήρους διαχωρισμένου συστήματος 9000 και 12000 BTU
55,00 ευρώ – Αποσυναρμολόγηση ή συναρμολόγηση πλήρους διαχωρισμένου συστήματος 14000 έως 24000 BTU
60,00 ευρώ – Επισκευή κινητήρα ανεμιστήρα σε εσωτερική ή εξωτερική μονάδα
30,00 ευρώ – Αντικατάσταση φίλτρων ιονισμού κλιματισμού – (εργασία), + το κόστος των νέων φίλτρων
35,00 ευρώ – Αντικατάσταση της βαλβίδας CHEC (εργασίας)
40,00 ευρώ – Αντικατάσταση της τετράδας βαλβίδας (εργασίας)
40,00 ευρώ – Αντικατάσταση συμπιεστή (εργασία)
20,00 ευρώ – Αντικατάσταση αισθητήρα ή αισθητήρα θερμοκρασίας
30,00 ευρώ – Αντικατάσταση ανεμιστήρα για εξωτερική μονάδα
30,00 ευρώ – Αντικατάσταση στροβίλου για ανεμιστήρα εσωτερικής μονάδας
30,00 ευρώ. – Αντικατάσταση υπαίθριων βαλβίδων (σε αριθμό)
50,00 ευρώ – Φόρτιση ψυγείου με R407C – (εργασία + φόρτωση έως 1000 γραμμάρια)
50,00 ευρώ – Κλιματισμός φορτίου με R410A – (εργασία + φόρτωση έως 1000 γραμμάρια)
30,00 – 40,00ευρώ – Αποσυναρμολόγηση του κινητήρα ανεμιστήρα μιας εσωτερικής ή εξωτερικής μονάδας ανάλογα με το εμπορικό σήμα, το μοντέλο και το μέγεθος του κλιματιστικού
30,00 – 40,00 ευρώ – Εγκατάσταση κινητήρα ανεμιστήρα για εσωτερική ή εξωτερική μονάδα ανάλογα με το μοντέλο, το μοντέλο και το μέγεθος του κλιματιστικού
20,00 – 110,00 ευρώ – Καθαρισμός του εσωτερικού εναλλάκτη θερμότητας του κλιματιστικού
20,00 – 110,00 ευρώ – Πλύση εξωτερικού εναλλάκτη θερμότητας
40,00 – 80,00 ευρώ – Αντικατάσταση ηλεκτρικού πυκνωτή ανάλογα με το μοντέλο, το μοντέλο και το μέγεθος του κλιματιστικού
40,00 – 80,00 ευρώ – Αντικατάσταση εξωτερικού ή εσωτερικού πίνακα ανάλογα με το εμπορικό σήμα, το μοντέλο και το μέγεθος του κλιματιστικού
20,00 – 40,00 ευρώ. – Αντικατάσταση των αδένων στην εσωτερική μονάδα, συμπεριλαμβανομένου του χνουδιού (σε αριθμό)
20,00 – 200,00 ευρώ – Επισκευή ηλεκτρικού μπλοκ ή σανίδων ανάλογα με το μοντέλο, το μοντέλο και το μέγεθος του κλιματιστικού
70,00 – 140,00 ευρώ – Αφαίρεση περάσματος και δοκιμή με άζωτο
20,00 – 30,00 ευρώ – Συγκόλληση της διέλευσης ανάλογα με το εμπορικό σήμα, το μοντέλο και το μέγεθος του κλιματιστικού (σε αριθμό)
20,00 – 40,00 ευρώ – Αισθητήρας θερμοκρασίας ή αισθητήρας σύμφωνα με τους δείκτες (σε αριθμό)
40,00 – 100,00 ευρώ – Ελ. πυκνωτής, ανάλογα με τους δείκτες (σε αριθμό)
20,00 – 80,00 ευρώ – Τιμή του υπαίθριου γερανού σύμφωνα με το μοντέλο, το μοντέλο και το μέγεθος του κλιματιστικού (σε αριθμό)

Οι αναγραφόμενες τιμές ΔΕΝ συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

[ Χρήσιμες ] Βασική βάση υπηρεσιών και εξειδικευμένοι τεχνικοί

Η KATICON.GR ( Μ.Π.ΥΔΡΟΤΕΧΝΙΚΙ ). έχει τη δική της βάση εξυπηρέτησης που εξυπηρετεί όλους τους τύπους κλιματιστικών. Για να διαγνώσετε το πρόβλημα, πραγματοποιείται επιτόπια επίσκεψη από ειδικευμένους τεχνικούς. Πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να εξοικονομήσετε χρόνο την κατάλληλη στιγμή και ημέρα. Για τυχόν προβλήματα με τα κλιματιστικά εγγύησης που αγοράζει η KATICON.GR, ο πελάτης λαμβάνει εντελώς δωρεάν τις υπηρεσίες για τη λύση του προβλήματος σύμφωνα με τους όρους που αναφέρονται στους όρους εγγύησης.

[ Χρήσιμα ] Τα πιο συνηθισμένα προβλήματα στα κλιματιστικά

 • Θόρυβος στο κλιματιστικό σύστημα – Λόγω της συνεχούς λειτουργίας του κλιματιστικού και της αύξησης της θερμοκρασίας, τα πλαστικά μέρη αναπτύσσονται, πράγμα που οδηγεί στο σκάσιμο.
 • Ασυνήθιστη οσμή – Ελέγξτε τα φίλτρα κλιματιστικού κάτω από το μπροστινό κάλυμμα της εσωτερικής μονάδας. Θα πρέπει να πλένονται σε 2 εβδομάδες με τρεχούμενο νερό. Είναι σημαντικό ότι τα φίλτρα έχουν ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
 • Το κλιματιστικό δεν λειτουργεί – Ελέγξτε τις μπαταρίες του τηλεχειριστηρίου και το κλιματιστικό εάν είναι συνδεδεμένο στο δίκτυο. Ελέγξτε επίσης για την καμένη ασφάλεια και ρυθμίστε τη λειτουργία λειτουργίας.
 • Η λειτουργία θέρμανσης δεν θερμαίνεται – Ελέγξτε ξανά τη λειτουργία. Για τα πρώτα 10 λεπτά, είναι φυσιολογικό ο ψεκασμός του αέρα να είναι κρύος. Ελέγξτε εάν η εξωτερική μονάδα είναι παγωμένη.
 • Λειτουργεί μέσω διαστήματα. – Δεν πρόκειται για δυσλειτουργία, είναι λειτουργία της απόψυξης κάθε κλιματιστικού το χειμώνα. Η διαδικασία περιστρέφεται για 5 λεπτά και ο εσωτερικός αέρας αρχίζει να φυσάει κρύο αέρα.

Συντήρηση Κλιματιστικού 25€

Καλέστε μας στο τηλ. 6996657175 ή Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας


  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.