Αλλαγή μπαταρίας – Τοποθέτηση μπαταρίας

Αλλαγή μπαταρίας στην κουζίνα ή το λουτρό σας (πάγκου-νεροχύτη, ή στον τοίχο) νιπτήρα (Μπανιέρα-ντουζιέρα) στο μπάνιο σας χρειάζεται όταν δείτε σταγόνες νερού ή συνεχόμενη διαρροή γύρω από την μπαταρία ή κάτω από αυτή, τότε πρέπει να καλέσετε τεχνικό να διαπιστώσει το πρόβλημα και να προχωρήσει στην αντικατάσταση. Όλη αυτή την εργασία την αναλαμβάνουμε  εμείς με έμπειρους πιστοποιημένους τεχνικούς για την λύση του προβλήματος σας. Την αλλαγή μπαταρίας την παρέχουμε με εγγύηση εργασίας. Επίσης η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει και να προμηθεύσει την μπαταρία στην καλύτερη τιμή της αγοράς έτσι ώστε να σας παραδώσει ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα για την κάθε ανάγκη σας.

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε όταν αγοράζετε μια βρύση είναι ακριβώς τι είδος μπαταρίας χρειάζεστε.
Η ομάδα των υδραυλικών μας μπορεί να αποσυναρμολογήσει και να εγκαταστήσει οποιονδήποτε μίκτη, ανεξάρτητα από τη μάρκα και το μοντέλο.
Ένα από τα πιο κοινά προβλήματα κατά την αντικατάσταση μιας μπαταρίας τοίχου είναι οι λεγόμενες συνδέσεις σχήματος S (εκκεντρικές), οι οποίες κάνουν τη σύνδεση μεταξύ των σωλήνων από τον τοίχο και της ίδιας της μπαταρίας. Πολύ συχνά κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης ή του κεντραρίσματος σπάνε και στη συνέχεια η εγκατάσταση της μπαταρίας καθίσταται αδύνατη.

Ένα πολύ συνηθισμένο πρόβλημα κατά την εγκατάσταση μόνιμης βρύσης είναι οι πρίζες για καθαρό και βρώμικο νερό, οι οποίες είναι χτισμένες κάτω από το νεροχύτη. Είναι χτισμένα σε λάθος ύψος και ακόμη και σε λάθος μέρος. Τότε είναι απαραίτητο είτε να μετακινήσετε τα υδραυλικά είτε να επεκτείνετε τις μαλακές συνδέσεις.

Όλες οι μόνιμες βρύσες συνδέονται στον νεροχύτη ή στον πάγκο από ένα συγκρότημα στήριξης. Στο 90% των περιπτώσεων, είναι πολύ διαβρωμένο και η ανάπτυξη είναι αδύνατη.

Οι υδραυλικοί μας είναι απόλυτα εξοπλισμένοι με τα απαραίτητα εργαλεία και μπορούν να εξαλείψουν γρήγορα και αποτελεσματικά οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγκατάσταση ή αποσυναρμολόγηση της βρύσης σας.

Εγκατάσταση όλων των τύπων βρύσες με ποιότητα και εγγύηση
από έναν κύριο υδραυλικό σε μια κατάλληλη στιγμή για εσάς.

Προσφορά τοποθετημένη μπαταρία 2020-2021

Τοποθετημένη μπαταρία 3 μοντέλα ( ποιότητα  ) με εγγύηση 2 χρόνια από μας ( katicon.gr ) χωρείς να πηγαίντε στο μαγαζί και να σας λένε αυτό δεν καλύπτει την εγγύηση.

Τοποθετημένη μπαταρία νιπτήρα

 • μοντέλου 1 – 40€
 • μοντέλου 2 – 55€
 • μοντέλου 3 – 70€

Τοποθετημένη μπαταρία μπανιέρα-ντουζιέρα

 • μοντέλου 1 – 50€
 • μοντέλου 2 – 70€
 • μοντέλου 3 – 90€

Τοποθετημένη μπαταρία νεροχύτη

 • παγκου – μοντέλου 1 – 60€
 • παγκου – μοντέλου 2 – 80€
 • παγκου – μοντέλου 3 – 105€
 • τοιχου – μοντέλου 1 – 45€
 • τοιχου – μοντέλου 2 – 60€
 • τοιχου – μοντέλου 3 – 80€

Διαβάστε τα μικρά γράμματα

 1. Η  προσφορά εχει δημοσιευτεί 21/11/2020
 2. Σύντομα θα προσθέσουμε της φωτογραφίες ολες της μπαταρίες 
 3. Η εγγύηση ειναι σε ισχύ με την απόδειξη 
 4. Όλες οι τιμές επιβαρύνονται με ΦΠΑ 24%

Αλλαγή μπαταρίας Τιμές

 1. Νιπτήρα από 25 ευρώ
 2. Μπανιέρα-ντουζιέρα από 20 ευρώ
 3. Νεροχύτη από 30 ευρώ

Για την άμεση εξυπηρέτηση σας καλέστε μας στο τηλέφωνο 6996657175

αλλαγή μπαταρίας λουτρό

Ο λόγος που πρέπει να εμπιστευτείτε την ετερεία  μας για την αλλαγή μπαταρίας είναι το ότι μπορούμε να σας παρέχουμε κάθε δυνατή βοήθεια τις γνώσεις  μας και την τεχνική μας με τα πιο  εξειδικευμένα μηχανήματα – εργαλεία – προσωπικό  που απαιτεί το κάθε πρόβλημα σας έτσι ώστε να λυθεί άμεσα.

Καλύπτουμε κάθε σας ανάγκη όσο αφορά την αλλαγή μπαταρίας γρήγορα και αποτελεσματικά με εγγύηση για την αγορά και την τοποθέτησή της.

Καλύπτουμε όλη την Αττική και είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε ανάγκη απορία Η ερώτηση.

αλλαγή μπαταρίας νιπτηραΕπίσης το έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό μας σας παρέχει τις λύσεις που χρειάζεστε για κάθε σας ανάγκη στην αλλαγή μπαταρίας. Στην εταιρεία μας θα βρείτε μία γκάμα από διάφορες μπαταρίες με γραπτή εγγύηση του κάθε εργοστασίου ­– κατασκευαστή. Οι τεχνικοί μας είναι πιστοποιημένοι υδραυλικοί για να μπορείτε να εμπιστευτείτε το χώρο σας για την ποιοτικότερη λύση του προβλήματος και η πληρωμή γίνεται μόνο όταν λειθεί το πρόβλημα.

ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Διαθέτουμε μηχάνημα POS δεχόμαστε όλες τις κάρτες και πληρωμές σε όλες τις τράπεζες.

αλλαγή μπαταρίας νεροχυτη

Όλες οι τιμές επιβαρύνονται με ΦΠΑ 24% και ισχύουν σε ώρες λειτουργείας της ετερείας κατόπιν ραντεβού

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.