Αρχική Επισκευές Ανίχνευση διαρροών με θερμοκάμερα

Ανίχνευση διαρροών με θερμοκάμερα

Ανίχνευση διαρροών με θερμοκάμερα

 

Ανίχνευση διαρροών με θερμοκάμερα στην Αθήνα από katicon.gr

Τελευταία ενημέρωση άρθρο 10-1-2022

Μηχάνημα εντοπισμού διαρροής νερού τιμές 90€

Η ανίχνευση διαρροών με θερμοκάμερα και ο εντοπισμός αφανών διαρροών και υγρασίας από νερό ή λύματα στο σπίτι την ταράτσα το μπάνιο την κουζίνα το δωμάτιο και στο κτήριο κλπ. είναι μια δραστηριότητα που απαιτεί δεξιότητα από τους τεχνικούς και σύγχρονο εξοπλισμό για την διάγνωση και τον εντοπισμό τους. Ο εντοπισμός στη διαρροή νερού γίνεται με φωτογραφική μηχανή, που ονομάζεται θερμοκάμερα.

θερμική κάμερα για υγρασία τιμή 90€

Για να αφαιρέσετε αποτελεσματικά μια διαρροή υδραυλικών εγκαταστάσεων είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε το λόγο για την εμφάνιση και την ακριβή θέση του περιστατικού.

Διάγνωση των κρυφών διαρροών στις σωληνώσεις, συστήματα θέρμανσης ή αποχέτευσης δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση για έναν υδραυλικό, χωρίς τον απαραίτητο εξοπλισμό ανίχνευσης διαρροών και την τεχνογνωσία στον εντοπισμό των κρυφών διαρροών υδραυλικών εγκαταστάσεων.

Аνίχνευση διαρροών με θερμοκάμερα
θερμική κάμερα για υγρασία τιμή 90€

Η εταιρεία μας έχει πολλά χρόνια εμπειρίας στον έλεγχο με θερμοκάμερα, των αγωγών ύδρευσης, αποχέτευσης, προσόψεις των σπιτιών και των κτιρίων, στέγες, μπαλκόνια και ταράτσες, χρησιμοποιώντας μέθοδο θερμικής συσκευής με μια υπέρυθρη κάμερα και άλλες συσκευές για την ανίχνευση διαρροών.

Η θερμογραφία είναι πολύ αποτελεσματική τον τελευταίο καιρό ευρέως διαδεδομένη μέθοδος έρευνας και ανίχνευσης των κρυμμένων διαρροών, σωλήνες εξωτερικές, υδραυλικά, οχετοί, υδρορροές, διαρροή των συστημάτων ατμού ή διαρροή σε στέγες, προσόψεις, βεράντες και μπαλκόνια των γειτόνων.

θερμοκάμερα για διαρροές

Μηχάνημα εντοπισμού διαρροής νερού – Αυτή η μέθοδος επιτρέπει τον έλεγχο για τον εντοπισμό δυσάρεστης διαρροής μέσα σε πέντε εκατοστά.

ανίχνευση υγρασίας με θερμική κάμεραАνίχνευση διαρροών με θερμοκάμερα στην μπαταρια

Η μέθοδος εφαρμογής δεν περιορίζεται στην ανίχνευση διαρροών με θερμοκάμερα. Χρησιμοποιείται ευρέως σε ηλεκτρικές μηχανές, αυτοματισμούς, και ηλεκτρολογικούς πίνακες για την πρόληψη και τη συντήρηση του εξοπλισμού.

Έτσι αποφεύγοντας την αποξήλωση ολόκληρου του τοίχου ή του δαπέδου, εξάγει επαρκείς πληροφορίες και συμπέρασμα για την τοποθεσία της διείσδυσης ή ανάδευσης του νερού δίχως τη σπατάλη χρόνου και χρήματος για τα έξοδα της επισκευής.

Ανίχνευση υγρασίας με θερμική κάμερα

Οι αιτίες της διαρροής μπορεί να είναι διάφορες :

Τρύπημα, φθορά ή βλάβη των σωλήνων αποχέτευσης και ύδρευσης.
Δεν είναι καλή συνένωση στα πλακάκια στα μπάνια.
Κακή ή κατεστραμμένη μόνωση στην οροφή του κτιρίου.
Κακή μόνωση.

 Ανίχνευση διαρροών με θερμοκάμερα

Πώς λειτουργεί η όλη διαδικασία – ανίχνευση με θερμοκάμερα παρακολουθείται μέσω υγρού σημείου ορατό με την πιθανή αιτία της διαρροής, και εάν είναι απαραίτητο σε χώρους  των γειτονικών ή αν υπάρχει αμφιβολία και εγκαταστάσεις που βρίσκονται πάνω από ύποπτες περιοχές που πρέπει να εξασφαλιστεί η πρόσβαση όταν απαιτείται.

Εντοπισμός διαρροών με Θερμοκάμερα Τιμές 

Τιμές για τον εντοπισμό των κρυφών διαρροών σε δωμάτια με θερμοκάμερα χωρίς το σπάσιμο τους.

Χρέωση στην Αθήνα- 90,00 ευρώ + ΦΠΑ

Аνίχνευση διαρροών με θερμοκάμερα
Εντοπισμός διαρροών με Θερμοκάμερα τιμές 90€

ΕΠΙΠΛΕΟΝ  ΧΡΕΩΣΗ 
Χρέωση ανά χιλιόμετρο έξω από τη Αθήνα- 0,70 ευρώ/ km και στις δύο κατευθύνσεις
Τιμή για την έρευνα του πρώτου δωματίου (20 m2) – 90,00 ευρώ + ΦΠΑ
Τιμή για διερεύνηση κάθε διαδοχικού δωματίου – 30,00 ευρώ + ΦΠΑ
Τιμή για προφορική αξιολόγηση – βρίσκοντας την αιτία της διαρροής – 0 ευρώ.
Τιμή για έκδοση επίσημης γραπτής δήλωσης με αριθμό αναφοράς για την αιτία της διαρροής – 30,00 ευρώ + ΦΠΑ

Παραλαβή αποτελεσμάτων από το γραφείο μας ΔΩΡΕΑΝ ή αποστολή με courier με χρέωση του παραλήπτη από 3 – 5 εργάσιμες ημέρες.

Η προσφορά για την αποκατάσταση της διαρροής είναι δωρεάν και αποστέλλεται στο δικό σας e-mail. Η προθεσμία για την αποστολή της προσφοράς για την αποκατάσταση της βλάβης χρειάζεται 2 έως 5 ημέρες, ανάλογα με την πολυπλοκότητα του προβλήματος των υδραυλικών εγκαταστάσεων.

Δεκτή και η πληρωμή με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες.

Τηλεφωνήστε μας στο 699 66 57 175

Χρησιμοποιούμε της θερμό κάμερες FLIR για να διαβάσετε περισσότερα για FLIR πατήστε εδώ

Για υδραυλικές εργασίες και τιμές πατήστε εδώ  

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.