Αρχική Επισκευές Аνίχνευση διαρροών με θερμοκάμερα

Аνίχνευση διαρροών με θερμοκάμερα

703
0

Η ανίχνευση διαρροών με θερμοκάμερα στην Αθήνα από katicon.gr

Η ανίχνευση διαρροών με θερμοκάμερα και την αφαίρεση των κρυφών διαρροές υδραυλικών ή λυμάτων είναι μια δραστηριότητα που απαιτεί δεξιότητες από τους υδραυλικόυς και σύγχρονο εξοπλισμό για την διάγνωση και τον εντοπισμό τους. Ανακαλύπτοντας τις διαρροές νερού γίνεται με φωτογραφική μηχανή, που ονομάζεται επίσης θερμοκαμερα.

Για να αφαιρέσετε αποτελεσματικά μια διαρροή υδραυλικών εγκαταστάσεων είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε το λόγο για την εμφάνιση και την ακριβή θέση του περιστατικού.

Διάγνωση των κρυφών διαρροών στις σωληνώσεις, συστήματα θέρμανσης ή αποχέτευσης δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση για έναν υδραυλικό, χωρίς την απαραίτητη τον απαραίτητο εξοπλισμό ανίχνευσης διαρροών και τεχνογνωσία στην ανακάλυψη των κρυφών διαρροών υδραυλικών εγκαταστάσεων.

Аνίχνευση διαρροών με θερμοκάμεραΗ εταιρεία μας έχει πολλά χρόνια εμπειρίας στον έλεγχο ме των αγωγών ύδρευσης, αποχέτευσης, προσόψεις των σπιτιών και των κτιρίων, στέγες, μπαλκόνια και ταράτσες, χρησιμοποιώντας μέθοδο θερμικής συσκευής με μια υπέρυθρη κάμερα και άλλες συσκευές για την ανίχνευση διαρροών.

Η θερμογραφία είναι πολύ αποτελεσματική τελευταίο καιρό ευρέως διαδεδομένη μέθοδος έρευνας και ανίχνευσης των διαρροών κρυμμένο διαρροών κανάλι, σωλήνες εξωτερικής υδραυλικά, οχετοί, υδρορροές, διαρροή των συστημάτων ατμού ή διαρροή στέγες, προσόψεις, βεράντες και μπαλκόνια των γειτόνων.

Αυτή η μέθοδος επιτρέπει τον έλεγχο για τον εντοπισμό δυσάρεστες διαρροής μέσα σε πέντε εκατοστά.

Аνίχνευση διαρροών με θερμοκάμεραАνίχνευση διαρροών με θερμοκάμερα στην μπαταρια

Η μέθοδος εφαρμογής δεν περιορίζεται στην ανίχνευση διαρροών με θερμοκάμερα. Χρησιμοποιείται ευρέως σε ηλεκτρικών μηχανών και αυτοματισμών για την πρόληψη και τη συντήρηση του εξοπλισμού.

Έτσι αποφεύγοντας την κατεδάφιση ολόκληρου του τοίχου ή δαπέδου και εξάγει επαρκείς πληροφορίες για την τοποθεσία της διείσδυσης ή αναδεύει το νερό και έτσι να αποθηκεύσετε πολύ χρόνο, χρήμα και τα έξοδα για τις επισκευές.

Οι αιτίες της διαρροής μπορεί να είναι διάφορα:

Παρακέντηση, διακοπή, φθορά ή βλάβη των σωλήνων αποχέτευσης και μετώπες.
Δεν είναι καλή συνένωση στα πλακάκια στα μπάνια.
Κακή ή κατεστραμμένη μόνωση στην οροφή του κτιρίου.
Κακή μόνωση.

 Η ανίχνευση διαρροών με θερμοκάμερα

Πώς λειτουργεί η όλη διαδικασία – ανίχνευση μαι θερμοκάμερα παρακολουθείται μέσω υγρής σημείο ορατό με την πιθανή αιτία της διαρροής και εάν είναι απαραίτητο χώρους ελέγχων και των γειτονικών ή αν υπάρχει αμφιβολία και εγκαταστάσεις που βρίσκονται πάνω από ύποπτες περιοχές που πρέπει να εξασφαλιστεί η πρόσβαση όταν απαιτείται.

Εύρεση διαρροών με Θερμοκάμερα Τιμές 

Τιμές για τον εντοπισμό των κρυφών διαρροών σε δωμάτια με θερμοκάμερα χωρίς το σπάσιμο.

Eπίσκεψη Χρέωση στην Αθήνα- 70 ευρώ + ΦΠΑ
Χρέωση ανά χιλιόμετρο έξω από τη Αθήνα- 0,70 ευρώ/ km και στις δύο κατευθύνσεις
Τιμή για την έρευνα των πρώτων δωμάτιο (20 m2) – 70 ευρώ + ΦΠΑ
Τιμή για διερεύνηση κάθε διαδοχική δωμάτιο – 29.99 ευρώ + ΦΠΑ
Τιμή για προφορική αξιολόγηση – βρίσκοντας την αιτία της διαρροής – 0 ευρώ.
Τιμή να εκδώσει επίσημη γραπτή δήλωση με αριθμό αναφοράς για την αιτία της διαρροής – 30 ευρώ + ΦΠΑАνίχνευση διαρροών με θερμοκάμερα στην οροφει

Δήλωση των γεγονότων που έλαβαν στο γραφείο μας ή με courier με απόδειξη παραλαβής σε βάρος του παραλήπτη!

Η προσφορά για την αφαίρεση της διαρροής είναι έτοιμη δωρεάν και αποστέλλεται στο δικό σας e-mail. Η προθεσμία για την παραλαβή των προσφορών από 1 έως 5 ημέρες, ανάλογα με την πολυπλοκότητα του προβλήματος υδραυλικών εγκαταστάσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.