Αρχική θέρμανσης Τοποθέτηση σωμάτων καλοριφέρ

Τοποθέτηση σωμάτων καλοριφέρ

927
0

Τοποθέτηση σωμάτων καλοριφέρ

Η KATICON.GR προσφέρει στους πελάτες της ολοκληρωμένες υπηρεσίες στην ΑΘΗΝΑ για αλλαγή στα σώματα καλοριφέρ. Τι σημαίνει η αλλαγή του καλοριφέρ; Αλλαγή καλοριφέρ κεντρικής θέρμανσης περιλαμβάνει τις ακόλουθες δραστηριότητες: την αποστράγγιση του υποσταθμού, την αποσύνδεση των σωλήνων από το σώμα, αποξήλωση και απομάκρυνση του καλοριφέρ μέχρι την ολοκλήρωση και την εγκατάσταση του νέου καλοριφέρ, διαστασιολόγηση και την εγκατάσταση συστημάτων για τα νέα καλοριφέρ, εγκατάσταση καλοριφέρ, σύνδεση καλοριφέρ στη σωλήνωση, την πλήρωση και τον εξαερισμό του ατμού και εξαερισμού στην εγκατάσταση των νέων καλοριφέρ.

εγκατάσταση των θερμαντικών σωμάτων-4

Για την ευκολία των επιλεγμένων υπηρεσιών του KATICON.GR προσφέρουμε την επίσκεψη και τη διαβούλευση σχετικά με την παράδοση του καλοριφέρ αλουμινίου, από σίδηρο ή χάλυβα (πάνελ) καλοριφέρ για μπάνιο. Παραδίδουμε και κάνουμε εγκατάσταση τον νέων καλοριφέρ σας, εξασφαλίζοντας συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση των παλαιών σας καλοριφέρ. Αν θέλετε μπορείτε να εξάγετε μόνοι σας τα παλιά καλοριφέρ σας. Σε μεγαλύτερα και πιο ογκώδη καλοριφέρ μπορεί να αποσυναρμολογηθεί σε τμήματα 10-12 Rib, για την ευκολότερη αφαίρεση ή να κοπεί με ένα ηλεκτρικό πριόνι για τα μέταλλα. Ειδικό ηλεκτρικό πριόνι, το οποίο δεν παράγει σπινθήρες κατά την κοπή, προκειμένου την προστασία και διατήρηση του δαπέδου και έπιπλα.

Οι πελάτες που αποφάσισαν να αντικαταστήσουν τα παλαιά τους θερμαντικά σώματα ή να προσθέσουν νεα καλοριφέρ η όποια εργασία ο πελάτης αποφασίσει, ότι χρειάζεται  το κάνουμε εμείς στην  KATICON.GR.

εγκατάσταση των θερμαντικών σωμάτων-3

Η KATICON.GR είναι μια επαγγελματική εταιρεία για την υπεύθυνη εγκατάσταση και τοποθέτηση σωμάτων καλοριφέρ, προσφέροντας την εγκατάσταση αυτή σε τιμές ευκαιρίας. Παρέχουμε την εγκατάσταση του καλοριφέρ στην Αθήνα και τις γύρω περιοχές, με εντελώς δωρεάν παράδοση μέσα στην πόλη της Αθήνας. Παράδοση και εγκατάσταση των θερμαντικών σωμάτων αλουμινίου η  χυτοσιδηρά θερμαντικά σώματα πάνελ.

εγκατάσταση των θερμαντικών σωμάτων-2

B&T radiators
B&T radiators

εγκατάσταση των θερμαντικών σωμάτων-0

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.