Αποφράξεις Αθήνα

Η επιχείρηση αποφράξεις katicon.gr είναι εδώ για να διορθώσει κάθε πρόβλημα που παρουσιάζεται στο δίκτυο αποχέτευσης. Ένα από τα πιο συχνά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα υδραυλικά ενός κτιρίου είναι η βουλωμένη αποχέτευση. Είτε είναι μονοκατοικία, είτε κεντρική αποχέτευση πολυκατοικίας, είτε είναι επιχείρηση ή κτίριο γραφείων, η επιχείρηση katicon.gr καλείται αρκετά συχνά να κάνει απόφραξη αποχέτευσης και να επαναφέρει την ομαλή ροή του νερού στο αποχετευτικό δίκτυο κάθε κτιρίου.Αποφράξει κεντρική αποχέτευση

Τα σημάδια που δείχνουν ότι υπάρχει βουλωμένη αποχέτευση είναι η αργή απορροή του νερού είτε από την λεκάνη, είτε από τον νιπτήρα, είτε από τον νεροχύτη, είτε από την μπανιέρα ή την ντουζιέρα. Όταν το πρόβλημα είναι πολύ έντονο, το νερό λιμνάζει εντελώς στα σιφώνια και δεν μπορεί να φύγει. Επίσης συχνά το φαινόμενο συνοδεύεται από άσχημη μυρωδιά.
Πολλές φορές οι πελάτες μας μας λένε πως δοκίμασαν μόνοι τους να ξεβουλώσουν την αποχέτευση, είτε με χημικά υλικά, είτε με σύρματα κλπ. Σπάνια έχουν επιτυχία και συχνά η ζημιά που προκαλείται στην αποχέτευση είναι μεγάλη, γιατί τα χημικά καθαριστικά διαβρώνουν τους σωλήνες αποχέτευσης.

Δεν χρειάζεται όμως να ανησυχείτε! Το συνεργείο του katicon.gr έρχεται στον χώρο σας με ένα τηλεφώνημα και αναλαμβάνει να καθαρίσει με ασφαλή τρόπο την αποχέτευση, όσο μεγάλο και αν είναι το πρόβλημα. Προσφέρουμε υπηρεσίες με σύγχρονα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, με τα οποία γίνεται έλεγχος της αποχέτευσης και μετά καθαρισμός με ειδικό μηχάνημα υδροβολής.
Όλα τα σκουπίδια που έχουν συσσωρευτεί στους σωλήνες αποχέτευσης απομακρύνονται μόνιμα, χωρίς να γίνει καμία ζημιά. Επίσης οι τιμές μας είναι πολύ ανταγωνιστικές, οπότε το κόστος της εργασίας απόφραξης δεν είναι λόγος για να μην μας καλέσετε και να προσπαθήσετε να κάνετε πειράματα μόνοι σας. Τα υδραυλικά του χώρου σας είναι μια σοβαρή και μπορεί να γίνουν μια πολύ ακριβή υπόθεση!

Αποφράξεις Αθήνα Τιμές

Αποφράξεις Αθήνα για ιδιοκτήτες η επιχείρησης katicon.gr προσφέρει πολύ οικονομικές εργασίες απόφραξης αποχέτευσης, για κάθε νοικοκυριό. Προσφέρουμε όχι μόνο υπηρεσίες απόφραξης σε πολύ καλές τιμές, αλλά αναλαμβάνουμε να επισκευάσουμε αξιόπιστα και οικονομικά και τους σωλήνες αποχέτευσης σε περίπτωση που χρειάζονται αντικατάσταση.

Αποφράξεις Βουλωμένος Νεροχύτης

Αποφράξεις νεροχύτης αν έχετε πρόβλημα με βουλωμένο νεροχύτη, μην απορείτε. Το σιφόνι στον νεροχύτη της κουζίνας βουλώνει πολύ συχνά, γιατί τα υπολείμματα τροφίμων, τα λίπη, το σαπούνι, τα απορρυπαντικά κάθονται στα τοιχώματα των σωλήνων αποχέτευσης και σταδιακά φράζουν την δίοδο.Αποφράξει Σιφόνι
Δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί το συνεργείο μας καθαρίζει το σιφόνι με ασφαλή τρόπο, μόνο με 40 ευρώ + ΦΠΑ. Η εργασία καθαρισμού της αποχέτευσης θα κρατήσει τον νεροχύτη σας καθαρό για 2-3 χρόνια, ανάλογα βέβαια με την χρήση που γίνεται.

 

 

Αποφράξεις ΛεκάνηΑποφράξει Λεκάνη

Αποφράξεις λεκάνη αυτό είναι ένα από τα πιο συχνά προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε και μάλιστα είναι και το πιο επείγον περιστατικό από όλες τις περιπτώσεις βουλωμένης αποχέτευσης ενός σπιτιού. Οι λόγοι που φράζει μια λεκάνη τουαλέτας είναι πολλοί, αν η λεκάνη αντιμετωπίζεται σαν ο σκουπιδοφάγος του σπιτιού!

Χαρτιά τουαλέτας, είδη προσωπικής υγιεινής, τρόφιμα, ακόμα και μικρά αντικείμενα που έπεσαν μέσα κατά λάθος, μπορούν να φράξουν το σιφόνι της λεκάνης. Το έμπειρο συνεργείο μας θα αφαιρέσει όλα τα εμπόδια, με ασφαλή τρόπο μόνο με 35 ευρώ + ΦΠΑ και θα σας βγάλει από την μεγάλη ταλαιπωρία.

 

Αποφράξεις κεντρική αποχέτευσηΑποφράξει κεντρική αποχέτευση

Αποφράξεις βουλωμένη κεντρική αποχέτευση είτε μένετε σε μονοκατοικία, είτε μένετε σε διαμέρισμα σε πολυκατοικία είναι ένα πρόβλημα που μόνο οι ειδικοί μπορούν να λύσουν. Στην κεντρική αποχέτευση καταλήγουν όλα τα λύματα από όλους τους χώρους μιας κατοικίας και από τις αποχετεύσεις όλων των διαμερισμάτων μιας πολυκατοικίας. Οι λόγοι που φράζει η κεντρική αποχέτευση είναι βέβαια όλοι οι λόγοι που περιγράψαμε παραπάνω, αλλά μπορεί να υπάρχουν και άλλοι.

Αποφράξεις βουλωμένη μπανιέρα ή ντουζιέρα

Αποφράξεις βουλωμένη μπανιέρα ή ντουζιέρα οταν βουλώνει το σιφόνι στην μπανιέρα ή την ντουζιέρα και τα νερά αργούν να κατέβουν, τότε το πιθανότερο είναι να έχουν συσσωρευτεί τρίχες και σαπούνι που έχουν φράξει την δίοδο του νερού. Καλέστε μας άμεσα και με 35 ευρώ + ΦΠΑ, θα καθαρίσουμε τα εμπόδια και η απορροή του νερού θα ξαναγίνει όπως πριν, ώστε να χαίρεστε το μπάνιο σας! Το συνεργείο του katicon.gr έρχεται στον χώρο σας και λύνει και αυτό το πρόβλημα.

Αποφράξεις Σιφόνι δαπέδου

Αποφράξεις σιφόνι δαπέδου αν έχει βουλώσει το σιφόνι του δαπέδου του μπάνιου σας, τότε έχουν συσσωρευτεί τρίχες, σαπούνι, οδοντόπαστα από την χρήση του νιπτήρα καθώς και υπολείμματα απορρυπαντικού από την χρήση του πλυντηρίου που επίσης αποστραγγίζει εκεί. Το συνεργείο μας με 40 ευρώ + ΦΠΑ, θα απομακρύνει εντελώς όλα τα σκουπίδια που υπάρχουν στους σωλήνες και επαναφέρει την άψογη λειτουργία του δικτύου αποχέτευσης ξανά.

Αποφράξεις ΥδρορροήςΑποφράξει κεντρική αποχέτευση

Αποφράξεις Υδρορροής οι υδρορροής μπορεί να φράξουν πολύ εύκολα, από φύλλα, πετραδάκια, σκουπίδια που φέρνει ο αέρας, ή μπάζα που έχουν πέσει κατά λάθος μέσα στο δίκτυο. Ο καθαρισμός τους είναι πολύ σημαντικός για 2 λόγους. Πρώτα να αποφευχθεί μία πλημμύρα που μπορεί να προκληθεί από δυνατή βροχή και δεύτερον να απομακρύνεται το νερό από την οροφή του κτιρίου ώστε να μην δημιουργείται διάβρωση, υγρασία και μούχλα. Το συνεργείο μας με τιμές που ξεκινούν από 25 ευρώ + ΦΠΑ, ανάλογα με το μήκος τους, απομακρύνει εντελώς όλα τα σκουπίδια από το σύστημα των υδρορροών και προστατεύει το κτίριό σας.

  • Χρειάζεστε υδραυλικός πατήστε εδώ 
  • Χρειάζεστε ηλεκτρολόγος πατήστε εδώ