ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ψυκτικός στην Αθήνα για ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Κλιματιστικού

ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ Κλιματιστικού

Η τιμή δεν περιλαμβάνει το υλικό μόνο την εργασία

Η τυπική εγκατάσταση περιλαμβάνει σωλήνες χαλκού με πλήρη μόνωση, ταινία τεφλόν και καλωδιακή επικοινωνία 3 ML, καλώδιο τροφοδοσίας 4ml σωλήνα συμπυκνωμάτων 4ml έναν αγωγό με τρύπα στο μπετόν ή στα τούβλα, εγκατάσταση εξωτερικής και εσωτερικής μονάδας και όλα τα απαραίτητα. Τιμή για την εγκατάσταση του κλιματισμού με μια έξοδο των 9000 ~ 14.000 BTU – 40 ευρώ.

Εγκατάσταση κλιματισμού-3

Τιμή για την εγκατάσταση του κλιματιστικού  18.000 ~ 24.000 BTU – 70ευρώ.

Τιμή για την εγκατάσταση του κλιματιστικού με χωρητικότητα πάνω από 24.000 BTU – μετά από επιθεώρηση

Πρόσθετες δραστηριότητες και υπηρεσίες που δεν περιλαμβάνονται στην τυπική εγκατάσταση:

Η τιμή περιλαμβάνει το υλικό και την εργασία

Πρόσθετες σωληνώσεις με πλήρη μόνωση και αγωγό επικοινωνίας πάνω από 3 μέτρα – 18 ευρώ/ m.

Εγκατάσταση κλιματιστικού 9.000 ~ 14.000 BTU- 40 ευρώ

Εγκατάσταση κλιματιστικο’υ 18.000 ~ 24.000 BTU -70 ευρώ

Συντήρηση Κλιματιστικού -20 ευρώ

Σκάψιμο των σωληνώσεων σε τούβλο – 7ευρώ/ m.

Σκάψιμο των σωληνώσεων στο σκυρόδεμα – 20ευρώ/ m.

Πρόσθετες τρύπα στον δεύτερο τοίχο – 10 ευρώ

Σωλήνα αποστράγγισης πάνω 3ml. – 2 ευρώ/ m.

καλώδιο τροφοδοσίας πάνω από 3ml – 3 ευρώ/ m.

Για τον καθορισμό του σωλήνα στα κανάλια PVC – 5 ~ 20 ευρώ/ m.

Αφαίρεση και την εγκατάσταση του προτύπου  – 10 ευρώ.

Σετ 4 τεμ. τακάκια αντικραδασμικά – 20 ευρώ.

Μεταφορά του εξοπλισμό χωρίς ασανσέρ – 3 ευρώ ανά όροφο

Εγκατάσταση του δίσκου συμπυκνώματος 70 ~ 100 ευρώ

Συναρμολόγηση Υπηρεσία με τη μπούμα ή ανυψωτή 70 ~ 120 ευρώ

Αποσυναρμολόγηση air – 50 ευρώ/ . Όταν αγοράζετε ένα νέο κλιματιστικό δωρεάν απομάκρυνση των παλαιών και δωρεάν μεταφορά προς το σταθμό των ηλεκτρονικών απορριμμάτων.

Πρόληψη του air – 20ευρώ

Οι τιμές του συγκροτήματος μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την πολυπλοκότητα και την ποσότητα του κλιματιστικού ενός αντικειμένου. Εγκατάσταση κλιματισμού υπόκειται στην προηγούμενη διαβούλευση των τιμών με τους πελάτες η εγκατάσταση.Εγκατάσταση κλιματισμού

Η εγκατάσταση κλιματισμού πρέπει να κάνει ένας εξειδικευμένος για να αποφύγετε τυχόν λάθη που μπορεί να προκαλέσει μόνιμη βλάβη στη μονάδα.

Η εγκατάσταση του συστήματος κλιματισμού είναι μια συγκεκριμένη δραστηριότητα που απαιτεί τόσο την εμπειρία και σημαντική εμπειρία στη μηχανική και την ψύξη του εξοπλισμού, η ποιότητα της εγκατάστασης εξαρτάται για την άψογη λειτουργία του κλιματισμού σας. KATICON.GR. λειτουργεί μόνο με τη δική του ομάδα άριστα εκπαιδευμένους τεχνικούς, ειδικούς σε εγκατάσταση όλων των τύπων κλιματιστικών – διαιρούμενων συστημάτων τοίχου, δαπέδου,και τύπου κουρτίνας.

Εγκατάσταση κλιματισμού-2Εγκατάσταση κλιματισμού-1

Πριν από την φυσική εγκατάσταση κλιματισμού πρέπει να καθοριστεί η θέση της εξωτερικής και της εσωτερικής μονάδας, τροφοδοτικό, και τον τόπο συμπυκνωμάτων νερού. Παρέχουμε μια προκαταρκτική άποψη από το δωμάτιο στο οποίο θα εφαρμοστεί την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας, ώστε να επιλέξετε την πιο κατάλληλη θέση της συσκευής.

 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ μοντάζ;

  1. Ο καθορισμός της εσωτερικής μονάδας 2. Ανοίξτε μια τρύπα στον τοίχο 3. Εγκατάσταση των σωλήνων πακέτο με ένα σωλήνα χαλκού υψηλής και χαμηλής πίεσης με θερμομόνωση, και αποχέτευσης με κυματοειδή σωλήνα. 4. προετοιμασία του καλωδίου τροφοδοσίας? 5. Εγκατάσταση της εσωτερικής μονάδας 6.εγκατάσταση και τοποθέτηση σώματος 7. Σύνδεση σωλήνων μεταξύ εσωτερικών και εξωτερικών μονάδων 8. Κενού, θέση σε λειτουργία και δοκιμή του συστήματος. Μετά τον συνυπολογισμό των φυσιολογικών παραμέτρων λειτουργίας θα εκπαιδεύσει τον πελάτη ώστε να λειτουργεί  το σύστημα.

 

Εργαζόμαστε με υψηλής ποιότητας υλικά και τα πιο σύγχρονα εργαλεία και δεν θέτουμε σε κίνδυνο  την εγκατάσταση του κλιματιστικού σας. Εδώ ισχύει: Οικονομικά, ναι, γρήγορα ναι ,αλλά όχι εις βάρος της ποιότητας.

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα

Το μήνυμά σας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here