Αρχική Υδραυλικές εγκαταστάσεις Τοποθέτηση – Εγκατάσταση Πλυντηρίων Πιάτων ή Ρούχων 

Τοποθέτηση – Εγκατάσταση Πλυντηρίων Πιάτων ή Ρούχων 

195
0
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Τοποθέτηση – Εγκατάσταση Πλυντηρίων Πιάτων ή Ρούχων

καλεστε στο 6996657175

Εταιρεία KATICON.GR Αθήνα ασχολείται με την επισκευή και εγκατάσταση των πλυντηρίων πιάτων στη Αθήνα και τις γύρω περιοχές. Χάρη στη σκληρή δουλειά των ομάδων εργασίας μας, έχουμε κερδίσει την αναγνώριση πολλούς ικανοποιημένους πελάτες.
Το γεγονός αυτό αποτελεί τη βάση της αυτό, η εταιρεία μας συνεχίζει να αυξάνεται και να επενδύσει όλους τους πόρους σας για την εξυπηρέτησή σας.

Εγκατάσταση πλυντήρια πιάτων Αθήνα

Τα πλυντήρια πιάτων χωρίζονται σε δύο βασικές κατηγορίες – για εγκατάσταση κάτω από το νεροχύτη και πάνω από τον πάγκο. Εκείνοι που είναι τοποθετημένα κάτω από το νεροχύτη, εξοπλισμένο με μια ειδική αντλία εκκένωσης των λυμάτων να στραγγίξει. Αυτό γίνεται μέσω ενός σωλήνα.
Το επίπεδο του νερού στη μονάδα είναι κάτω από το σημείο εξόδου του καναλιού για βρώμικο νερό. Αυτό προσδιορίζεται και η τοποθέτηση μιας τέτοιας αντλίας ως απόλυτη πρέπει. Τα πλυντήρια πιάτων τοποθετείται πάνω από τον πάγκο, έχουν ελεύθερη ροή του νερού προς τις αποχετεύσεις και θα πρέπει να σταθεροποιηθεί τέλεια και να εγκατασταθεί πάνω από το σημείο του καναλιού, είναι επιθυμητό το νερό λαστιχένιο σωλήνα εξόδου να είναι σωστή και δεν θα λυγίσει κάτω από το σημείο καναλιού. Αν είναι δυνατόν να πάρει ένα τέτοιο «κοιλιά» του σωλήνα, τότε υπάρχει κατατεθεί αποβλήτων και αργά ή γρήγορα θα φράξουν το σωλήνα.
Ειδικές ομάδες “KATICON.GR” σύνδεση του πλυντηρίου πιάτων Μάρκα: “Haier”, “Siemens”, “Electrolux”, “Sang”, “Candy”, “Bosch” και άλλες διεθνείς παραγωγούς.

Ελέγξτε τις τιμές μας για την εγκατάσταση των πιάτων?
Τεχνικοί θα προσφέρουν επαγγελματικές συμβουλές και παροχή συμβουλών για την επιλογή πλυντήριο πιάτων. Θα εκδώσει κάρτα εγγύησης για την τοποθέτηση πλυντήριο ρούχων και σωστή εγκατάσταση της μονάδας.
Μαζί με τη σύνδεση με τα υδραυλικά της μονάδας γίνεται και είναι εξοπλισμένα με το δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας. KATICON.GR. στέλνει έμπειρους και εκπαιδευμένους ηλεκτρολόγους οι οποίοι εξασφαλίζουν την ασφαλή σύνδεση του κάθε πλυντηρίου.

Εγκατάσταση πλυντήρια ρούχων και πιάτων 2
Εγκατάσταση πλυντήρια ρούχων και πιάτων Αθηνα

Τι άλλο μπορείτε να περιμένετε από ένα υδραυλικο από την KATICON.GR:

Εγκατάσταση υδραυλικών, βρύσες, νέων και επισκευής παλαιών, αποχέτευση, την παραμονή και συνδετικούς σωλήνες νερού για ένα νέο πλυντήριο ρούχων ή πιάτων.

Χωνευτή εγκατάσταση για πλυντήρια πιάτων και ρούχων.

Εγκατάσταση πλυντήρια ρούχων και πιάτων
Εγκατάσταση πλυντήρια ρούχων και πιάτων στην Αθηνα

Σε περιπτώσεις επισκευής κουζίνα, πλυντήριο, μπάνιο και καθιερώθηκε χρειάζεται αντικατάσταση υδραυλικών με την ομάδα τους υδραυλικους την KATICON.GR, έχετε έναν έμπιστο συνεργάτη για τις σύνθετες δραστηριότητες.

Κάθε διέταξε εταιρεία παροχής υπηρεσιών στα υδραυλικά, επισκευή και εγκατάσταση, κάθε διέταξε επισκευές και εγκαταστάσεις, με την εγγύηση KATICON.GR λαμβάνουν ειδική υπηρεσία.

Αν και ιδιαιτερότητες, την πολυπλοκότητα και το μεγάλο σύνολο των γνώσεων και εργαλείων χειρισμός κατά την εγκατάσταση μιας νέας πλυντήριο ρούχων ή πιάτων, μπορείτε να υπολογίζετε σε υδραυλικοί με ικανοτήτων και επαγγελματισμού.

Εγκατάσταση πλυντήρια ρούχων και πιάτων 1
Εγκατάσταση πλυντήρια ρούχων και πιάτων

Εγκατάσταση πλυντήρια ρούχων και πιάτων 3
Εγκατάσταση πλυντήρια ρούχων και πιάτων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here