Διαρροές νερού και ανίχνευση της

Ανίχνευση διαρροών στις σπασμένο σωλήνα, βρύση που στάζει ή είναι μια συγκεκριμένη διαδικασία που μπορεί να οδηγήσει σε καταστροφικές και τις καταστρεπτικές συνέπειες, τόσο για τον ιδιοκτήτη του σπιτιού και των γειτονικών σπιτιών.

Μεταξύ των ζημιών θα μπορούσαν να έχουν καταστραφεί οροφές, τοίχους, δάπεδα, επισκευές, που κοστίζουν μια περιουσία. Το πιο επικίνδυνο είναι όταν η διαρροή προήλθε ως αποτέλεσμα της μακράς και στάζει απαρατήρητη ως αποτέλεσμα της οποίας βλάβης να είναι πολύ πιο σοβαρές από μία φορά και ολοκληρωμένη πλημμύρα που προκύπτουν από το σπασμένο σωλήνα.

Аνίχνευση διαρροών με θερμοκάμερα στην μπαταρια

Ανίχνευση και εντοπισμός διαρροών

Διαρροή ανίχνευσης είναι ένα ευαίσθητο έργο θα μπορούσε ακόμη και να ονομάζεται μια μορφή τέχνης, η διάγνωση των οποίων απαιτεί τη χρήση ειδικού εξοπλισμού. Μερικές φορές, ακόμη και με την παρουσία του εν λόγω εξοπλισμού, η εύρεση ενός διαρροή υδραυλικών παραμένει μια δύσκολη διαδικασία που απαιτεί επ ‘αόριστον.

Θερμοκάμερα Τιμές

Χρέωση στην Αττική – 90,00 ευρώ + ΦΠΑ

ΕΠΙΠΛΕΟΝ  ΧΡΕΩΣΗ 
Χρέωση ανά χιλιόμετρο έξω από τη Αθήνα- 0,70 ευρώ/ km και στις δύο κατευθύνσεις
Τιμή για την έρευνα του πρώτου δωματίου (20 m2) – 90,00 ευρώ + ΦΠΑ
Τιμή για διερεύνηση κάθε διαδοχικού δωματίου – 30,00 ευρώ + ΦΠΑ
Τιμή για προφορική αξιολόγηση – βρίσκοντας την αιτία της διαρροής – 0 ευρώ.
Τιμή για έκδοση επίσημης γραπτής δήλωσης με αριθμό αναφοράς για την αιτία της διαρροής – 30,00 ευρώ + ΦΠΑ

Με την εταιρεία KATICON.GR  και θερμοκαμερα για διαρροές η ομάδα μας με την εμπειρία και γνώση μπορείτε να βασιστείτε να εντοπίζουν γρήγορα τις διαρροές, που όλα αυτά τα χρόνια δεν έχουν καν υποψία.

Υδραυλικές εγκαταστάσεις 7

Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες της ανίχνευσης διαρροών από  KATICON.GR. Ανίχνευση και εντοπισμός διαρροών μαι θερμοκαμερα από έμπυρους υδραυλικούς στην ΑΘΗΝΑ, μπορεί να υπολογίζειτε για την καλύτερη ποιότητα των υπηρεσιών. Κάθε δραστηριότητα της εταιρείας εξυπηρέτηση συνδέεται με διάφορα στάδια από την αρχική διάγνωση για την εξάλειψη και την πρόληψη μελλοντικών ατυχημάτων.

Στην ανάγκη επαγγελματική διάγνωση διαρροής σε ένα σπίτι, διαμέρισμα ή βιομηχανικό κτίριο, όπου ξεπήδησε αμφιβολίες σχετικά με τα προβλήματά της και έκτακτης ανάγκης καταστροφικές πλημμύρες μπορεί να επικοινωνήσει με έναν επιχειρηματία στο τηλέφωνο και να πάρειτε αρμόδιες συμβουλές για οποιοδήποτε θέμα.

[TS_VCSC_Image_Full type=”slideshow” slide_images=”75,74,73,72,71,282″ slide_switch=”2050″ el_file=””]
[contact-form-7 id=”138″]

RSS Search

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.