Αρχική θέρμανσης Ενδοδαπέδια θέρμανση εγκατάσταση

Ενδοδαπέδια θέρμανση εγκατάσταση

940
0

Ενδοδαπέδια θέρμανση εγκατάσταση

Ενδοδαπέδια θέρμανση είναι η πιο αποτελεσματική λύση για θέρμανση χώρων κάθε είδους και σκοπού. Στην ενδοδαπέδια θέρμανση παράγεται η μέγιστη απόδοση και η μεγαλύτερη άνεση θέρμανσης.

Ο λόγος για αυτή την υψηλή απόδοση στην ενδοδαπέδια θέρμανση είναι η  κατανομή των στρωμάτων της θερμοκρασίας σε ύψος. Είναι θερμότερη στην κορυφή στην οροφή, και το κρύο χαμηλά στο πάτωμα. Έτσι, ο κρύος αέρας θερμαίνεται χωρίς διαρροή και φυσικά κυκλοφορεί σε όλο το δωμάτιο, αφήνοντας μια ευχάριστη αίσθηση ζεστασιάς στα πόδια σας.

Ενδοδαπέδια θέρμανση

Για να είναι αποτελεσματικό, αυτό το είδος της θέρμανσης που χρησιμοποιεί μονωτικά μαξιλάρια διαφορετικού πάχους, τα οποία δεν επιτρέπουν τις απώλειες θέρμανσης έξω από το δωμάτιο και κάτω πρός τους γείτονες ή άλλους χώρους.

Η ενδοδαπέδια θέρμανση μπορεί να γίνει με ρολά και ηλεκτρικές θερμάστρες (ηλεκτρική ενδοδαπέδια θέρμανση) ή το λεγόμενο δίκτυο των σωλήνων σε ενδοδαπέδια θέρμανση. Πρόσφατα χρησιμοποιούν και τις δύο επιλογές σε εφαρμογή σε μικρότερες εγκαταστάσεις και θέρμανσης τοίχου προκειμένου να αντισταθμιστεί το μικρό μέγεθος του δαπέδου.

Ενδοδαπέδια θέρμανση -2

KATICON.GR  Ειδικεύεται στην επισκευή και κατασκευή της ενδοδαπέδιας θέρμανσης. Η εταιρεία έχει τους ηλεκτρολόγους και υδραυλικούς για την κατασκευή ηλεκτρικών και ενδοδαπέδιας θέρμανσης.

Ηλεκτρική θέρμανση και με νερό, τόσο στο δάπεδο και τοίχους. Για τους πελάτες μας αναφέρουμε τον υπολογισμό και σχεδιασμό της ενδοδαπέδιας θέρμανσης καθώς και τον υπολογισμό της χωρητικότητας και το ποσό της θερμότητας για κάθε δωμάτιο.

Ενδοδαπέδια θέρμανση -4Ενδοδαπέδια θέρμανση εγκατάσταση

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Θέμα

  Το μήνυμά σας

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.