Αρχική θέρμανσης Εγκατάσταση Καλοριφέρ

Εγκατάσταση Καλοριφέρ

1906
0

Εγκατάσταση Καλοριφέρ

Εγκατάσταση Καλοριφέρ σε υφιστάμενα κτίρια, σε νέες πολιτικοποιείς ή σε σπίτια και γραφιά που ανακαινιζονται τα είμαστε δίπλα σας να διοργανώσουμε μια εγκατάσταση η ποια τα δούλεψη άψογα για πάντα με χαλκοσωλήνα ή πολυστρωματική με μόνωση και πιστοποίηση και στης δυο περιπτώσεις!

Θέλετε να φύγετε από την πολυκατοικία και να φτιαξετε δικιά σας αυτόνομη θέρμανση με επίτοιχος λέβητας αερίου ΠΑΝΕΎΚΟΛΟ

Συστήματα θέρμανσης

Κεντρική θέρμανση πετρελαίου 

Το κλασσικό σύστημα θέρμανσης πετρελαίου με σώματα καλοριφέρ αποτελεί διαχρονικά μια αρκετά ικανοποιητική επιλογή. Η θέρμανση με καύση πετρελαίου είναι δοκιμασμένος και ασφαλής.

Θέρμανση με φυσικό αέριο

Η θέρμανση φυσικού αερίου παρέχει 100% αυτονομία, ενώ υπάρχει απόλυτος έλεγχος ποσότητας κατανάλωσης. Παράλληλα παρέχει ζεστό νερό χρήσης. Η χρήση φυσικού αερίου οδηγεί σε γρήγορη απόσβεση της επένδυσης καθώς επιτυγχάνεται μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας.

Θέρμανση με αντλίες θερμότητας

Η εγκατάσταση αντλιών θερμότητας είναι αρκετά εύκολη διαδικασία ενώ δεν απαιτούν μεγάλο χώρο εγκατάστασης. Έχουν αθόρυβη λειτουργία και ευκολία αντικατάστασης ή διασύνδεσης με τα ήδη υπάρχοντα συστήματα θέρμανσης.

Οι αντλίες θερμότητας είναι ένα σύστημα θέρμανσης που βασίζεται στη μεταφορά θερμότητας από το εξωτερικό περιβάλλον, η οποία μετατρέπεται σε θέρμανση ή ψύξη στο χώρο.

Ενδοδαπέδια θέρμανση

Η ενδοδαπέδια θέρμανση τοποθετείται κάτω από το δάπεδο, μετατρέποντας το πάτωμα σε θερμαντικό σώμα. Η ενδοδαπέδια θέρμανση έχει ομοιόμορφη, συνεχή και ισορροπημένη θέρμανση και ψύξη. Οι τιμές για εγκατάσταση ενδοδαπέδιας θέρμανσης είναι ανάλογη με τα τετραγωνικά του χώρου, τις εργασίες εγκατάστασης και τον τύπο δαπέδου που θα επιλέξετε.

Εγκατάσταση Καλοριφέρ τιμές και κόστος μέσο ορό σε διαμέρισμα 75 τ.μ.

  • Εγκατάσταση μονοσωληνιο με τα υλικά σε μοζαικό 1500€ + φάπα με πολυστρωματική
  • λέβητας αερίου 24000 kcl – 850€ με φάπα
  • Καλοριφέρ 6 – 650€ με φάπα
  • Καυστηρατζης – 120€ + φάπα
  • Θερμοστάτη – 40€  με φάπα
  • Σύνολο κόστος εγκατάσταση καλοριφέρ για 3160€

Στόχος της εταιρείας μας είναι να αφήσουμε πίσω ικανοποιημένους πελάτες και την ποιότητα των εργασιών σε ανταγωνιστικές χαμηλές τιμές με φθηνά και ποιοτικά υλικά. Προσφέρουμε στους πελάτες μας στον τομέα των συστημάτων θέρμανσης ακόλουθες υπηρεσίες: σχεδιασμός και εγκατάσταση συστημάτων θέρμανσης, επισκευή διαρροών, εγκατάσταση καλοριφέρ, εγκατάσταση λεβήτων και άλλα.

Στην αναφορά της θέρμανσης λέξη, πρώτη στη φαντασία σας προκύπτει η εικόνα του καλοριφέρ.

Χυτοσιδήρου θερμαντικά σώματα, τα οποία ήταν στο παρελθόν σχεδόν σε κάθε σπίτι. Αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι ακριβώς τα θερμαντικά σώματα μπορούν να εξυπηρετήσουν τους ιδιοκτήτες τους για πάντα,αλλά  παραμένουν μερικά από τα πιο αποτελεσματικά συστήματα για τη θέρμανση κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου.

Εγκατάσταση Καλοριφέρ
Εγκατάσταση Καλοριφέρ

Για να βάλετε καλοριφέρ στο σπίτι σας θα είναι πιθανώς μια από τις καλύτερες αποφάσεις για την πιο αποδοτική θέρμανση. Και για να πάρετε μια απόφαση γρήγορα και ποιοτικά πρέπει να έλθετε σε επαφή με την κατάλληλη εταιρεία. Ειδικοί θα είναι σε θέση να προσδιορίσουν τον ακριβή αριθμό για εσάς και το μέγεθος της οικίας σας.

Επιλογή σώματων καλοριφέρ

Στην αγορά σήμερα παρουσιάζονται σώματα κατασκευασμένα από διαφορετικά υλικά – σίδηρο, αλουμίνιο, χάλυβα, διμεταλλικό. Ποιο είναι το καλύτερο για σας; Τα καλοριφέρ από σίδηρο δεν είναι πια αυτό που ήταν. Σήμερα, είναι με επίπεδη, κομψή σχεδίαση των πλευρών. Μεταξύ των πλεονεκτημάτων αυτού του τύπου καλοριφέρ είναι περισσότερη αποθήκευση της θερμότητας, η οποία δίνεται σταδιακά σε ένα δωμάτιο. Έχουν μικρή διάβρωση.

Θερμαντικά σώματα αλουμινίου – δεν διαφέρουν πολύ από αυτά με τον χυτοσίδηρο. Οπές εξαερισμού σε αυτά διανέμουν ομοιόμορφα ζεστό αέρα στο δωμάτιο, και μια ομαλή επιφάνεια που μπορεί να συνδεθεί οπουδήποτε. Συχνά αντιμετωπίζουν περιπτώσεις θερμαντικών σωμάτων αλουμινίου στην τοποθέτηση σε γυψοσανίδα. Ειδικοί της εταιρίας μπορεί να εκτελέσουν αυτή την υπηρεσία, με την ενίσχυση του προφίλ με πρόσθετη μεταλλική δομή στην οποία στερεώνονται οιγυψοσανίδες.

 

Καλοριφέρ διμεταλλικό – δέσιμο μεταξύ καλοριφέρ σίδηρου και αλουμίνιο.Ο  καθολικός σχεδιασμός τέτοιων καλοριφέρ κατευθύνει με σωλήνες ζεστού νερού από χάλυβα, μεταφέροντας τη θερμότητα στα πάνελ αλουμινίου, και θερμαίνουν τον  αέρα του δωματίου.

Τα θερμαντικά σώματα έχουν υψηλή θερμότητα, ευέλικτες επιλογές για την ένταξη.

Αφού έχετε επιλέξει τα κατάλληλα καλοριφέρ για το σπίτι σας, έρχεστε σε μας – την εταιρεία για την εγκατάσταση θέρμανσης (KATICON.GR). Θα απαντήσουμε επαγγελματικά για τις ανάγκες σας, και εάν είναι απαραίτητο, αποσυναρμολογήσουμε ή θα εξασφαλίσουμε τη συντήρηση των υφιστάμενων θερμαντικών σωμάτων. Η εταιρεία μας θα λύσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε με σπασμένα σώματα, διαρροή καλοριφέρ, θερμοβαλβίδας βλάβες ή αντικατάσταση θερμαντικών σωμάτων με νέα, όλα σε προσιτές και ανταγωνιστικές τιμές με την απαραίτητη εγγύηση.

Εγκατάσταση καλοριφέρ - Τιμές, Κόστος & Προσφορές

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.