Εγκατάσταση Καλοριφέρ

Εγκατάσταση καλοριφέρ σε υφιστάμενα κτίρια, σε νέες πολυκατοικίες, ή σε διαμερίσματα και  γραφεία που ανακαινίζονται.

Οτι εγκατάσταση καλοριφέρ κι αν χρειάζεστε, οι τεχνικοί της katicon.gr είναι πάντα διαθέσιμοι να σχεδιάσουμε μαζί σας την εγκατάσταση που θα δουλέψει άψογα για πάντα, με χαλκοσωλήνα ή πολυστρωματική σωλήνα με μόνωση και πιστοποίηση και στις δυο περιπτώσεις!

Θέλετε να αυτονομηθείτε από την υπόλοιπη πολυκατοικία και να φτιάξετε δική σας αυτόνομη θέρμανση με επίτοιχο λέβητα αερίου; Για τους τεχνικούς της katicon τίποτα δεν είναι δύσκολο και πάντα έχουμε την καλύτερη λύση να σας προτείνουμε.

Καλέστε μας σήμερα να δούμε τις ανάγκες σας και αφήστε μας να βρούμε την καλύτερη λύση για τη θέρμανση σας, πάντα με εγγύηση και εξαιρετικές τιμές!

Συστήματα θέρμανσης

Κεντρική θέρμανση πετρελαίου 

Το κλασσικό σύστημα θέρμανσης πετρελαίου με σώματα καλοριφέρ αποτελεί διαχρονικά μια αρκετά ικανοποιητική επιλογή. Η θέρμανση με καύση πετρελαίου είναι δοκιμασμένη και ασφαλής, αν και το μέλλον της είναι αβέβαιο με τους νέους περιβαλλοντικούς κανονισμούς.

Θέρμανση με φυσικό αέριο

Η θέρμανση φυσικού αερίου παρέχει 100% αυτονομία με πλήρη έλεγχο στην  κατανάλωση. Εκτός από τη θέρμανση του χώρου σας, παράλληλα παρέχει ζεστό νερό χρήσης. Η χρήση φυσικού αερίου οδηγεί σε γρήγορη απόσβεση της επένδυσης καθώς επιτυγχάνετε  μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας.

Θέρμανση με αντλίες θερμότητας

Η εγκατάσταση αντλιών θερμότητας είναι αρκετά εύκολη διαδικασία ενώ δεν απαιτούν μεγάλο χώρο εγκατάστασης. Έχουν αθόρυβη λειτουργία και ευκολία αντικατάστασης ή διασύνδεσης με τα ήδη υπάρχοντα συστήματα θέρμανσης.

Οι αντλίες θερμότητας είναι ένα σύστημα θέρμανσης που βασίζεται στη μεταφορά θερμότητας από το εξωτερικό περιβάλλον, η οποία μετατρέπεται σε θέρμανση ή ψύξη στο χώρο.

Ενδοδαπέδια θέρμανση

Η ενδοδαπέδια θέρμανση τοποθετείται κάτω από το δάπεδο, μετατρέποντας το πάτωμα σε θερμαντικό σώμα. Η ενδοδαπέδια θέρμανση έχει ομοιόμορφη, συνεχή και ισορροπημένη θέρμανση και ψύξη. Οι τιμές για εγκατάσταση ενδοδαπέδιας θέρμανσης είναι ανάλογη με τα τετραγωνικά του χώρου, τις εργασίες εγκατάστασης και τον τύπο δαπέδου που θα επιλέξετε.

Εγκατάσταση καλοριφέρ τιμές και κόστος κατά μέσο όρο σε διαμέρισμα 75 τ.μ.

 • Εγκατάσταση μονοσωλήνια πολυστρωματική με τα υλικά σε μωσαικό δάπεδο: 1500€ + ΦΠΑ
 • λέβητας αερίου 24000 kcal: 850€ με ΦΠΑ
 • 6 σώματα καλοριφέρ: 650€ με ΦΠΑ
 • Αμοιβή τεχνικού καυστήρα: 120€ + ΦΠΑ
 • Ψηφιακός Θερμοστάτης: 40€ με ΦΠΑ
 • Συνολικό κόστος  εγκατάσταση καλοριφέρ: 3160€

Στόχος της εταιρείας μας είναι να έχουμε πάντα ικανοποιημένους πελάτες κι αυτό το πετυχαίνουμε με την ποιότητα των εργασιών, με τις ανταγωνιστικές τιμές μας και τα ποιοτικά υλικά.

Εγκατάσταση Καλοριφέρ
Εγκατάσταση Καλοριφέρ

Εργασίες για συστήματα θέρμανσης

Προσφέρουμε στους πελάτες μας στον τομέα των συστημάτων θέρμανσης τις παρακάτω  υπηρεσίες:

 • σχεδιασμός και εγκατάσταση συστημάτων θέρμανσης
 • επισκευή διαρροών
 • τοποθέτηση σώματος καλοριφέρ
 • εγκατάσταση λέβητα
 • άλλες σχετικές υπηρεσίες

Εγκατάσταση θέρμανσης ανάλογα με τις πραγματικές ανάγκες του χώρου σας

Στο άκουσμα της λέξης θέρμανση, η πρώτη εικόνα που μας έρχεται στο νου είναι η εικόνα των σωμάτων καλοριφέρ. Εκείνα τα παλιά σώματα καλοριφέρ από χυτοσίδηρο με τις κάθετες «φέτες», που συναντούσαμε παλιά σχεδόν σε κάθε σπίτι.

Παρόλα τα προβλήματα τους (άσχημη εμφάνιση, πρόβλημα σκουριάς) παραμένουν από τα πιο αποτελεσματικά συστήματα θέρμανσης τους κρύους χειμωνιάτικους μήνες.

Η τοποθέτηση καλοριφέρ στο σπίτι σας είναι μια από τις καλύτερες αποφάσεις για να χαρείτε αποδοτική θέρμανση. Ωστόσο χρειάζεται σωστός σχεδιασμός και επιλογή των κατάλληλων σωμάτων ανάλογα με το μέγεθος του χώρου σας και τις ενεργειακές του απώλειες.

Στην επιλογή αυτή οι τεχνικοί της katicon έχουν να προσφέρουν την τεχνογνωσία και την εμπειρία τους. Καλέστε μας σήμερα να δούμε το χώρο σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για άνεση το χειμώνα χωρίς περιττές σπατάλες.

Επιλογή σωμάτων καλοριφέρ

Στην αγορά σήμερα κυκλοφορούν σώματα καλοριφέρ κατασκευασμένα από διαφορετικά υλικά – σίδηρο, αλουμίνιο, χάλυβα. Ποιο είναι το καλύτερο για σας;

Τα σώματα από σίδηρο δεν είναι πια αυτό που ήταν. Εξελίχθηκαν και σήμερα, ΄διαθέτουν επίπεδη και κομψή σχεδίαση. Ανάμεσα στα πλεονεκτήματα αυτού του τύπου σωμάτων, είναι η μεγαλύτερη αποθήκευση της θερμότητας, που απελευθερώνεται σταδιακά σε ένα δωμάτιο. Επιπλέον έχουν χαμηλή διάβρωση και το τρύπημα από σκουριά ανήκει πια στο παρελθόν.

Τα θερμαντικά σώματα αλουμινίου δεν διαφέρουν πολύ από αυτά με τον χυτοσίδηρο. Οπές εξαερισμού σε αυτά διανέμουν ομοιόμορφα ζεστό αέρα στο δωμάτιο και μπορούν να συνδεθούν οπουδήποτε στο χώρο σας.

Ενα συχνό πρόβλημα αφορά την τοποθέτηση σωμάτων αλουμινίου σε τοίχο από γυψοσανίδα. Οι έμπειροι τεχνικοί μας έχουν τη λύση και σε αυτό το πρόβλημα:  ενίσχυση της μεταλλικής κατασκευής που στηρίζει τις γυψοσανίδες, ώστε να μπορούν να υποστηρίξουν το βάρος του σώματος καλοριφέρ.

Τα διμεταλλικά σώματα αποτελούν ένα «πάντρεμα» των σωμάτων σιδήρου με τα αλουμινένια σώματα. Σωλήνες ζεστού νερού από χάλυβα στο εσωτερικό τους μεταφέρουν τη θερμότητα στα εξωτερικά πάνελ αλουμινίου και θερμαίνουν το χώρο.

Πέρα από το υλικό κατασκευής των σωμάτων, σήμερα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε σώματα σε πολλά διαφορετικά σχήματα: οριζόντια, κάθετα, χαμηλού ύψους, κλασικής ή επίπεδης επιφάνειας, ώστε να προσαρμόζονται στην αισθητική και στις ιδιαιτερότητες κάθε σπιτιού ή γραφείου.

Οι τεχνικοί της katicon μπορούν να σας βοηθήσουν στην επιλογή των θερμαντικών σωμάτων που χρειάζεστε, πάντα σε προσιτές και ανταγωνιστικές τιμές με την απαραίτητη εγγύηση.

1 ΣΧΟΛΙΟ

 1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ 2ΟΡΟΦΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΑΤΟΜΙΚΗ ΘΕΡΜΑΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ to ΚΑΤ’ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΟΣΤΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΥΤΗΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.