Ανακαίνιση Μπάνιου

Ανακαίνιση μπάνιου με εγγύηση και υπευθυνότητα

Ανακαίνιση Μπάνιου - ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΑΘΗΝΑ

Η υπηρεσία ανακαίνισης μπάνιου είναι μια από τις πιο απαιτητικές εργασίες, που αναλαμβάνει η  ομάδα μας με εγγύηση ικανοποίησης για το τελικό αποτέλεσμα, χάρη στα υψηλής ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούμε.

Τι προσφέρουμε;

Επιθεώρηση και Προσφορά

Δωρεάν έλεγχος του μπάνιου για εκτίμηση του κόστους της ανακαίνισης

Εγγύηση 100%

36 μήνες εγγύηση για όλες τις επισκευές

Εκπτώσεις

Μεγάλες εκπτώσεις για πλήρη ανακαίνιση μπάνιου με χαμηλές τιμές

Σημαντικό!

Η τιμή για την ανακαίνιση μπάνιου εξαρτάται από την λύση που θα επιλέξετε και την πολυπλοκότητά της. Επομένως, οι τιμές των πακέτων που αναφέρονται παρακάτω είναι ενδεικτικές. Μετά από τον αρχικό έλεγχο θα είμαστε σε θέση να προετοιμάσουμε μια λεπτομερή και ολοκληρωμένη προσφορά με την τελική τιμή για την εργασία και τα υλικά, καθώς και το χρόνο που θα χρειαστεί η ανακαίνιση.

Οι τιμές μας είναι από τις πιο χαμηλές στην αγορά για την ποιότητα υλικών και υπηρεσιών, χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις: θα πληρώσετε ακριβώς όσο συμφωνήσουμε!

Μην ξεχνάτε ότι το μπάνιο είναι ένα από τα πιο σημαντικά δωμάτια σε ένα σπίτι, και χρειάζεται προσοχή στην επισκευή του για να το απολαύσετε πολλά χρόνια ακόμα. Το πρώτο και πολύ σημαντικό βήμα σε παλιά σπίτια είναι η αντικατάσταση των σκουριασμένων μεταλλικών σωλήνων νερού με νέα υδραυλική εγκατάσταση από χαλκό ή πολυστρωματικούς σωλήνες.

Εάν θέλετε να ανακαινίσετε το μπάνιο σας ή να φτιάξετε καινούργιο, εμπιστευτείτε τις επαγγελματικές υπηρεσίες της katicon με τις χαμηλές τιμές και την εγγύηση ικανοποίησης απο το τελικό αποτέλεσμα.

Η ανακαίνιση μπάνιου πρέπει να εξασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία του για πολλές δεκαετίες, γιατί κάθε μελλοντική επισκευή μπορεί να έχει μεγάλο κόστος.

Εμείς, οι επαγγελματίες της katicon.gr, εγγυόμαστε την ποιότητα των υλικών και των εργασιών για την κατασκευή του μπάνιου των ονείρων σας, χωρίς παρεκκλίσεις από το συμφωνημένο κόστος.

Τα στάδια της ανακαίνισης αναλυτικά:

  • Αποξήλωση παλιού μπάνιου – είναι το πρώτο βήμα για να αποφύγετε τα προβλήματα στο μέλλον
  • Σχεδιασμός νέου μπάνιου όπως ακριβώς το ονειρεύεστε
  • Υδραυλικές εργασίες
  • Ηλεκτρολογικές εργασίες
  • Αντικατάσταση πλακιδίων μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και υλικών
  • Χτίσιμο ή τοποθέτηση ντουζιέρας για εξοικονόμηση χώρου σε μικρά μπάνια
  • Τοποθέτηση μπανιέρας, αν την προτιμάτε και υπάρχει αρκετός χώρος
  • Τοποθέτηση των ειδών υγιεινής και των αξεσουάρ
  • Βάψιμο ταβανιού  με ειδικά χρώματα που αντέχουν στην υγρασία του μπάνιου και εμποδίζουν την ανάπτυξη της ανθυγιεινής μούχλας

Αποξήλωση – Υδραυλική Εγκατάσταση – Καλωδίωση – Ευθειασμός Τοίχων

ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ Αττική πολυτελές μπάνιο

Πρώτα θα αφαιρέσουμε τα παλιά πλακάκια και όλα τα είδη υγιεινής. Στη συνέχεια απομακρύνονται τα μπάζα και γίνεται αντικατάσταση της υδραυλικής εγκατάστασης, εφόσον είναι παλιά και παρουσιάζει φθορές.

Γίνεται η τοποθέτηση νέας καλωδίωσης για τον φωτισμό και τον εξαεριστήρα.

Αν επιθυμείτε εντοιχιζόμενο καζανάκι, τοποθετείται, σταθεροποιείται και δοκιμάζεται για να μην υπάρχουν διαρροές. Μετά καλύπτεται με διπλό στρώμα γυψοσανίδας ανθεκτικής στην υγρασία.

Αν οι τοίχοι του μπάνιου δεν είναι τελείως ίσιοι, προχωράμε στη διόρθωση τους με σοβάντισμα ή γυψοσανίδα, για να έχουμε μια τέλεια επίπεδη βάση όπου θα τοποθετηθούν τα πλακάκια, κερδίζοντας σε οικονομία υλικών και άριστη εμφάνιση.

Στεγανοποίηση του μπάνιου

Η στεγανοποίηση είναι υποχρεωτική, ειδικά κάτω από μια χτιστή ντουζιέρα, αποφεύγοντας έτσι μια πιθανή διαρροή νερού προς το διαμέρισμα κάτω από το δικό σας.
Η στεγανοποίηση γίνεται με δύο στρώσεις πλέγμα σε όλο το πάτωμα και ειδική ταινία στις γωνίες. Οι τοίχοι μονώνονται έως 1 μέτρο από το πάτωμα.

Πλακάκια – Οροφή – Ντουλάπι – Είδη Υγιεινής

Αφού τοποθετηθούν σωστά τα πλακάκια, περιμένουμε μέχρι να στεγνώσει τελείως η κόλλα.

Επειτα γίνεται το βάψιμο της οροφής με ειδικό χρώμα ανθεκτικό στην υγρασία και αντιμουχλικές ιδιότητες. Μπορείτε ακόμα να επιλέξετε την ψευδοροφή με γυψοσανίδα και κρυφό φωτισμό.

Στη συνέχεια τοποθετούνται τα είδη υγιεινής, οι βρύσες, τα διάφορα αξεσουάρ μπάνιου και το ντουλάπι.

Σφάλματα στην επισκευή του μπάνιου

Πλακάκια 

Είναι σημαντικό να επιλέξετε τα σωστά πλακάκια για την ανακαίνιση του μπάνιου σας, επειδή υπάρχουν ξαφνικές αλλαγές στη θερμοκρασία και την υγρασία. Ειδικά για τα πλακάκια δαπέδου συνίσταται να είναι από γρανίτη. Αποφύγετε τα φθηνά πλακάκια άγνωστου κατασκευαστή και αμφίβολης ποιότητας για το μπάνιο σας.

Φωτισμός

Ο καλός φωτισμός είναι ένας σημαντικός παράγοντας κατά τη χρήση του μπάνιου. Ένας καλός υπολογισμός των βατ για το δωμάτιο και η σωστή τοποθέτηση των φωτιστικών θα οδηγήσει σε μια καλύτερη ατμόσφαιρα για χαλάρωση στο δωμάτιο.

Εξαερισμός

Επιλέξτε έναν κατάλληλο ανεμιστήρα για το μπάνιο, που να καλύψει τις ανάγκες του χώρου σας και να απομακρύνει αποτελεσματικά την  υγρασία. Η καλύτερη επιλογή που μπορείτε να κάνετε είναι ένας ανεμιστήρας με αισθητήρα υγρασίας. Αυτό θα διασφαλίσει ότι η ανθυγιεινή μούχλα δεν θα εμφανιστεί ποτέ στο μπάνιο σας.

Ερωτήσεις και απαντήσεις

Θα υπάρξει αλλαγή από την αρχική τιμή στο τέλος της επισκευής του μπάνιου;

Η τιμή αλλάζει μόνο σε περίπτωση αλλαγής των συμφωνημένων εργασιών και των υλικών / ειδών υγιεινής που περιγράφονται στην προσφορά που έχετε λάβει.

Πρέπει να δώσω μια προκαταβολή;

Οι πληρωμές πραγματοποιούνται σε διάφορα στάδια από την έναρξη της επισκευής μέχρι την ολοκλήρωσή της.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ;

Ολα τα υλικά τα αγοράζουμε εμείς για σας, επιλέγοντας πάντα υλικά υψηλής ποιότητας από γνωστούς κατασκευαστές.

ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΜΠΑΝΙΟΥ;;

Κατά μέσο όρο, η ανακαίνιση του μπάνιου θα διαρκέσει από 4 έως 13 ημέρες, ανάλογα με το μέγεθος του δωματίου και την πολυπλοκότητα του έργου σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.